Памела Андерсън: ''Има красота в това да приемеш себе си''

  • Сподели:
Памела Андерсън: ''Има красота в това да приемеш себе си''

Памела Андерсън излага на показ естествената си красота по време на публичните си изяви.

Повечето холивудски звезди разполагат с екип от стилисти, гримьори и фризьори, които ги подготвят за червения килим преди голямо събитие. Не и за Памела Андерсън, която официално навлезе в нова, минималистична ера. "Придържам се към семплото", каза актрисата пред Vogue от хотелската си стая преди наградите за мода в Лондон.

56-годишната Андерсън се появи без грим на церемонията по връчването на модните награди 2023 в Лондон. Актрисата и моде излезе на червения килим, облечена в изцяло бял ансамбъл на Виктория Бекъм, състоящ се от чифт широки панталони, свободен топ и кремав блейзър, преметнат през раменете. Лицето ѝ беше в центъра на вниманието, тъй като косата ѝ беше небрежно прибрана на ниска конска опашка. Що се отнася до финалните щрихи, Пами заложи на обеци с диаманти от Pandora, след като по-рано тази година стана посланик на бижутерийната марка. "Това е идеалният съюз - с техните усилия за устойчивост и всички страхотни неща, които правят. Харесва ми идеята за достъпни бижута за всички.", казва тя.

Андерсън присъстваше на модните награди, за да връчи наградата "Pandora Leader For Change" на Михаела Коел.

Андерсън започна ерата си без грим по-рано тази година по време на Седмицата на модата в Париж, където носеше дизайнерски визии на няколко ревюта, включително на The Row, Isabel Marant, Vivienne Westwood и Victoria Beckham. "Едно приключение в Париж със свежи очи... Има красота в това да приемеш себе си'', написа Пами в Instagram на 30 септември, споделяйки снимки от Седмицата на модата.

През ноември Андерсън заяви пред TODAY, че отправя предизвикателство към себе си да живее отвъд очакванията на другите хора, като остане без грим:

"Чувствам се много по-комфортно в собствената си кожа, но също така се намирам в индустрия, която се фокусира върху красотата. Помислих си: "Ще предизвикам тази красота. Предизвикателството към себе си е това, което ни поддържа млади и красиви. Красотата идва отвътре.''

"Предпочитам да се разходя и да разгледам архитектурата на Париж, отколкото да ме гримират в продължение на три часа и да губя времето си", казва тя пред Vogue. Когато беше попитана за остаряването, Андерсън предложи алтернатива:

"Харесва ми да използвам думата life-ing вместо aging. Преследването на младостта е безсмислено и безполезно. Никога няма да се върнеш там, така че просто приеми това, което се случва. Чувствам облекчение от това да не нося грим. И всъщност ми харесва повече."