Сиена Милър демонстрира стил по време на бременността

  • Сподели:
Сиена Милър демонстрира стил по време на бременността

Бременната Сиена Милър носи епично изрязано двукомпонентно облекло на Седмицата на модата в Лондон.
Актрисата разкри коремчето си, докато минаваше по червения килим на световното ревю на Vogue в Лондон.

Новината за втората бременност на актрисата и модна икона - тя вече е майка на 11-годишната си дъщеря Марлоу, която споделя с актьора Том Стъридж - се появи за първи път, когато Милър беше снимана на плажа в Ибиса в края на миналия месец, облечена в кафяви бикини от две части, които показваха нарастващото ѝ коремче. Преди ваканцията си в Ибиса Милър беше забелязана да прекарва време в Сен Тропе с приятеля си Оли Грийн.

Актрисата се среща с 26-годишния си партньор от 2022 г. и преди това е отваряла дума за "натиска" да увеличи семейството си, след като навърши 40 години. През 2022 г. в интервю за Elle UK тя обсъди темата и разкри, че е замразила част от яйцеклетките си.

"Натискът за децата и дали трябва да имам повече, и защо не съм го направила по-рано, наистина ме натоварва. Биологията е невероятно жестока към жените в това десетилетие", споделя тя. "След като навърших 40 години замразих няколко яйцеклетки. Фокусирах се върху необходимостта да имам още едно дете и си казах, че ако се случи, ще се случи. Този вид екзистенциална заплаха се разсея."

Милър позираше пред камерите в рокля на Schiaparelli типично в крак с тенденциите.

След Риана бъдещите знаменитости не крият бремеността си под пластове дрехи, а по-скоро празнуват променящите се тела с укрепващо чувство на увереност - освежаваща промяна, която се пренася и на червения килим. Творческият директор на Schiaparelli Даниел Роузбъри никога не е установявал как трябва да се обличат жените. "Още едно остаряло "правило", което трябва да обмислим, да поставим под въпрос, а в този случай - да пренебрегнем изцяло", казва той пред Vogue. "Нейният избор е наша чест. Нищо друго освен нашата любов и респект за Сиена и нейното малко бебе в процес на създаване."

Милър беше стилизирана от Хари Ламбърт за дебютната си поява на червения килим, откакто стана ясно, че очаква второ дете. "Супер горд съм и се вълнувам за това", каза Ламбърт пред Vogue вечерта. "Тя заслужава да влезе в заглавията на вестниците!"