Цитрусов маникюр: Това е цветът на лятото

  • Сподели:
Цитрусов маникюр: Това е цветът на лятото

Живият оранжев цвят измества пастелните цветове.

С наближаването на пролетта тенденциите в маникюра са монополизирани от пастелните нюанси и момичешкия маникюр. Цветове като бебешко синьо, люляково и ментово зелено излязоха на преден план и бяха преосмислени по различни начини в маникюра на точки или френския маникюр. Маникюристките наистина обичаха меките тенденции при ноктите, но изглежда е време за промяна.

Сега, когато вече е настъпила пролетта, навлизат по-наситени, ярки нюанси, идеални за подчертаване на тена още от първия момент. По-специално, има един, който вече се очертава като най-желаната тенденция. Цветът, който знаменитостите, сред които и Селена Гомес, вече са харесали, е оранжевият. Цитрусовият маникюр се очертава като крайната тенденция на момента, замествайки пастелните цветове с игриво и по-лятно настроение. Независимо дали става въпрос за френски или класически монохромен маникюр, цитрусовият цвят е нюанс, който ще привлича погледите, затова е най-добре да го изберете в моменти, когато ви се иска да експериментирате.

Можете да си поиграете с по-светли или по-тъмни тонове, но във всеки случаи, за да изглеждате елегантно, предпочитайте да го нанасяте върху къси нокти, овални или квадратни със заоблени ръбчета.