Шарън Стоун на 66 - вечната муза за красота

  • Сподели:
Шарън Стоун на 66 - вечната муза за красота

Днес актрисата навършва 66 години.

Няма по-секси, по-ослепителна муза за красота от Шарън Стоун. Ако не ми вярвате, бърз поглед към акаунта на актрисата в Instagram го доказва. От Мет Гала до филмовия фестивал в Кан, няма събитие, към което Стоун да не подходи с финес.
Първо доказателство за сексапила на Стоун: актрисата засенчва ослепителния фон на океана, докато се е отпуснала на скалите в елегантния си черен бански. Дава ни усещане да разберем, че живее живота си в пълните му качества и нюанси и докато го прави - изглежда безупречно.
"Грижата за себе си има значение", написа тя към публикацията, а Наоми Кембъл и Джейми Лий Къртис – изразиха своята признателност в коментарите.

След това отправяме поглед към неотдавнашните изяви на Стоун на червения килим, за които тя предпочита пищни тоалети или слоеве от пенлив тюл. Роклите са едно на ръка, но бляскавата ѝ кожа, широката усмивка и пикси прическата са тези, които приковават вниманието всеки път. 

Освен че прегръща истинската си възраст, бръчиците по лицето си, сребристата си коса, това, което наистина прави Стоун толкова завладяваща, е очевидният ѝ хъс за живот през нейното седмо десетилетие.

"Аз съм един щастлив човек. Идеята, че да си млад е единственото нещо, което е красиво или привлекателно, просто не е вярно. Не искам да бъда "неостаряваща красавица". Искам да съм жена в най-добрата си форма на моята възраст." 

Очевидно тя изпълнява това обещание. Стоун казва каквото мисли, прави каквото иска и се наслаждава на живота си максимално. Когато се разхожда по червения килим Стоун винаги изглежда доволна от това, че е там, раздава очарователната си усмивка и позира игриво за фотографите, които искат да уловят още от нейната харизма.

"Шарън е безстрашна и желанието ѝ за живот е заразително. Тя разбира, че истинската красота означава да се грижиш за себе си.
Нейният външен вид е вечен, защото знае, че красотата не е пясъчен часовник, който бавно капе в нищото"
, казва нейният гримьор Ейми Оресман.
Оресман посочва, че актрисата от "Първичен инстинкт" е голям почитател на продуктите за красота на Том Форд, защото той наистина разбира жените и примамливостта на всички възрасти. 

Нейната предпочитана визия за лицето включва и топъл, прасковен тен, с малка доза блясък.
"Тя отново е на върха, показвайки ни, че жените са невероятно красиви и на 27 и на 64 години. Това е урок, който всички можем да присвоим от Стоун, а именно - изберете щастието и се усмихнете", добавя Оресман. 

Виж още