Династията на моделите: Синди Крауфорд и Кая Гербер

  • Сподели:
Династията на моделите: Синди Крауфорд и Кая Гербер

Моделите посетиха изложбата Planet Omega във фабриката Chelsea в Ню Йорк, където блеснаха пред фотографите в елегантни черни визии.

"Синди Крауфорд е най-дългогодишният посланик на марката. Първоначално тя беше избрана заради модния ѝ усет и стил, но скоро стана ясно, че споделя ценностите на OMEGA", се казва в съобщение на марката.

Крауфорд добави, че когато е била привлечена на работа, Omega е имала репутацията на марка, която предлага "стереотипно мъжки неща".

След като се присъединила като посланик и дала мнението си за дизайна на часовниците Constellation, тя "сметнала Omega за модерен производител на часовници". Партньорството ѝ с Omega датира от 1995 г. През 2015 г. те отбелязаха 20 години съвместна работа.

Преди началото на панела Крауфорд се пошегува с публиката за разликата във височината между нея и дъщеря ѝ:

"В случай, че се чудите, тя има по-дълги крака от мен", каза Синди, докато сочеше Гербер, а тълпата се смееше.

22-годишната Кая заложи на класическа черна визия: пола с висока талия и модерен черен чорапогащник, съчетани със сатенени мокасини. Легендарната ѝ майка носеше черна рокля и ботуши със заострени върхове в тон, докато държеше структурирана чанта тип "клъч". 

Кая е едно от двете деца на Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер, с когото са щастливо женени повече от 25 години. Двойката отглежда и най-големия си син Пресли, който сега е на 24 години. Той, също като сестра си, успешно развива кариера на модел. Което не е изненадващо, като се има предвид невероятната прилика между Кая и Пресли и красивата им майка, която е една от иконичните супермодели на 90-те години.