Кампанията Le City Bag на Balenciaga обединява модата и славата

  • Сподели:
Кампанията Le City Bag на Balenciaga обединява модата и славата

След 53-тата си модна колекция Balenciaga се завръща със звездна кампания за своята водеща чанта Le City.

Снимана от фотографа Марио Соренти, сарториалният кадър улавя аксесоара на посланика на марката Никол Кидман и приятели на къщата, сред които Кейт Мос, Амелия Грей и Кит Бътлър.

Историческата чанта е пусната на пазара за пръв път през 2001 г. и оттогава е претърпяла множество обновявания, за да достигне статута си на икона. Произведена в Италия, последната версия е изработена от кожа Arena и е снабдена с обков Palladium Vibrato, включително малки метални катарами и заоблени ушички, които се появяват по цялата фасада на чантата.

Ако се приближим още повече, кожените ципове са нанизани като дантела, а дръжките са с плетени завършеци. С течение на времето чантата старее с уникална патина, получена като страничен продукт на естественото окисляване. Завършвайки спецификациите на дизайна, Le City Bag може да се похвали с подвижна презрамка, вътрешен джоб с цип и подплата от памучно платно. В настоящата си итерация чантата е изпълнена в светлобежово, тъмнобежово, светлорозово, тъмнозелено, синьо и други нюанси.

Чантата Le City на Balenciaga е достъпна за пазаруване в уеб магазина на марката. Аксесоарът се предлага в мини, малък и среден размер, като цените варират от 1890 долара до 2900 долара. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.