Изабел Юпер дефилира на червения килим с две смели визии на Balenciaga

  • Сподели:
Изабел Юпер дефилира на червения килим с две смели визии на Balenciaga

Актрисата ни поднесе няколко модни момента на 80-ия филмов фестивал във Венеция.

Изабел Юпер продължава да се утвърждава като истинска икона на френския шик. След като освети Седмицата на висшата мода за есен/зима 2023-2024, където дефилира за Balenciaga, модните ѝ изяви продължават. Последното доказателство се случи на филмовия фестивал във Венеция през уикенда на 2 и 3 септември 2023 г., където тя излезе в дует от авангардни визии.

Съчетавайки елегантност и стил, естетиката на Юпер е майсторска смесица от вечен френски шик и по-смели елементи, които издигат визията ѝ. В неделя тя дефилира на червения килим на филмовия фестивал във Венеция в костюм, който се вписва точно в актуалната тенденция за офис облекло. Ансамбълът ѝ се състоеше от черен блейзър с драматични линии и подходящи разкроени панталони, съчетани с бяла риза на тънки райета. Аксесоарите ѝ включваха съединител Money на Balenciaga и чифт деликатни златни обръчи.

Изабел Юпер потвърждава модния си статус на червения килим на филмовия фестивал във Венеция.

Макар че избра тази изчистена визия за второто си появяване, Изабел също ни зарадва с драматичен блясък на червения килим. Предишния ден, по време на прожекцията на филма "Маестрото" с Брадли Купър, 70-годишната актриса пресъздаде подиума на Balenciaga в сребриста рокля с бродерия от пайети с ресни на френската модна къща. Тя допълни визията си с чифт черни обувки на платформа и сребърни обеци с висулки.