Мишел Йео: Носенето на Balenciaga ме кара да се чувствам различна

  • Сподели:
Мишел Йео: Носенето на Balenciaga ме кара да се чувствам различна

След като си спечели място в списъците на най-добре облечените в Balenciaga Couture на Оскарите 2024, Мишел Йео продължи връзката си с модната къща, като посети най-новото ѝ кутюрно шоу в Париж в сряда.

За ревюто носителката на "Оскар" носеше широк до земята черен кожен тренч, съчетан с тъмни черни слънчеви очила и прическа тип "боб". 

"Този невероятен черен кожен тренчкот е от първата кутюрна колекция на Демна", обясни Йео за тоалета. "Съчетахме го с панталон - една от класиките на Balenciaga.''

Що се отнася до любимата част от визията ѝ: "Обичам небрежния аспект на тренча, който го прави неангажиращ, но кутюрната конструкция на изделието, с вградения корсет, му придава усещане за висш клас."

От известно време насам Йео носи Balenciaga, като е присъствала на няколко ревюта на марката и е носила моделите на различни събития с червен килим. 

"Обичам да си играя с разнообразните визии на Balenciaga. Също така се чувствам креативна, мислейки за прическата и грима, които да допълнят силуетите. Този път вдъхновението идва от колекцията на Демна за пролет '25, която видях в Шанхай миналия месец", споделя Мишел.

Докато е в Париж, графикът на актрисата е натоварен.

"Париж е моят втори дом, така че ще се срещна с приятели, както правя винаги, когато съм в града. Като член на Олимпийския комитет имам и някои важни и вълнуващи срещи, на които трябва да присъствам преди следващия месец." 

Според прессъобщение 53-тата кутюрна колекция на Balenciaga "осветява savoir-faire чрез оригинални техники и иновации в материалите".

"Тази кутюрна колекция е почит към дрескода на субкултурата, който оказва важно влияние върху моята модна лексика. Избрах четири постоянни компонента от последните две десетилетия на колекциите на Кристобал Баленсиага и ги приложих върху моята дизайнерска естетика, за да създам мост между характерната елегантност и силует на Баленсиага и моя личен стил'' - заяви творческият ѝ директор Демна Гвасалия.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.