Остин Бътлър открива истинската си същност като нов посланик на марката YSL Beauty

  • Сподели:
Остин Бътлър открива истинската си същност като нов посланик на марката YSL Beauty

Звездата от "Елвис" е лице на новия мъжки аромат MYSLF на марката.
YSL Beauty представи 31-годишния актьор, номиниран за "Оскар", като глобален посланик на новия си мъжки аромат MYSLF. Както пише в изявлението на компанията, Бътлър споделя "визията на марката за смело себеизразяване, искрено търсене на истинската същност и мисия за предефиниране на стандартите за красота".

В изявлението Стефан Бези, международен генерален мениджър, споделя защо Бътлър е избран за кампанията MYSLF: "Както като артист, така и като човек, той въплъщава ценностите, изразени от нашата марка чрез MYSLF - модерно представяне на това какво означава да бъдеш мъж. Прегръщайки многобройните му аспекти. Да притежава своята индивидуалност, щедро и без задръжки."

В съобщението за анонса Бътлър, който често е носил дрехи на Saint Laurent на червения килим, изразява възхищението си от покойния основател на марката, модната икона Ив Сен Лоран.

"За мен беше чест да бъда поканен да се присъединя към семейството на YSL Beauty. През последните няколко години разговарях с хора, които са познавали г-н Сен Лоран. Той пробиваше през етикетите. Беше бунтар и аз обичам това в него. Чувствам се привилегирован да бъда част от наследството, което той постави в ход".

Кампанията заснета от нюйоркския фотограф Грей Соренти, представя звездата в различни разгорещени пози. На едно от изображенията той е седнал в модерен кожен фотьойл, облечен в елегантен черен костюм с тениска отдолу и черни ботуши. На друго носи черно кожено яке, докато гледа напрегнато към камерата.
Бътлър върви по стъпките на рапъра, носител на Грами, Лил Нас X, който подписа договор за посланик на YSL Beauty през август миналата година.

Остин се срещна с Vogue в Ню Йорк, за да разкаже за предпочитанията си към ароматите, ритуалите за здраве и съветите за красота, които е научил на снимачната площадка, а и не само.

За релаксацията
Напоследък много често влизам в сауна и студена вана - което наистина обичам. Това ми помага да се чувствам рестартиран. Що се отнася до изключването, обичам да чета - просто седя на слънце, под някое дърво и чета книга - това винаги ми помага да се отпусна.

За любимата си книга
Не знам дали имам любима книга, това е като да избереш любимо дете.

За сутрешния му ритуал
Предпочитам бавното събуждане. Минавал съм през периоди, в които първото нещо, което правя, е да тренирам. Напоследък обичам да ставам, да си взема душ, да изведа кучето си на разходка, да си направя чаша кафе. Водя си и дневник - просто започвам деня, за да съсредоточа ума си.

За подхода му към ароматите
Подходът ми е такъв, че нося парфюм в зависимост от това как искам да се чувствам, подобно на това как се обличам. Той те кара да се чувстваш по определен начин, така че това се отнася и за живота ми. Има дни, в които нося парфюм, и дни, в които не нося. Първият път, когато използвах парфюм в роля, беше, когато играех в "Леденият човек идва" с Дензъл Уошингтън тук, на Бродуей. По време на репетициите започнах да слагам специфично масло на китката си и да го мириша преди началото, а по-късно това се превърна в нещо като ритуал, който ме вкарваше в това емоционално състояние за представлението. Използвах го като начин да заобиколя съзнанието и да стигна до емоциите. Истинската сила на аромата.

За неговия характерен аромат
Не знам дали имам характерен, но съм склонен да избирам дървесни аромати. Харесвам този вид богатство на тютюневия аромат или на уискито, но нищо прекалено силно. Харесват ми фините неща.

За първия си опит с ароматите
Още от дете използвам различни аромати. Първият път, когато използвах парфюм или одеколон, беше, когато бях дете и се промъквах в стаята на родителите ми. Майка ми имаше наистина цветен аромат, който напръсквах, а след това смесвах с дървесния аромат на баща ми. 

За съветите за красота, които е научил на снимачната площадка
Преди да се появя на снимачната площадка, никога не съм имал отношение към козметиката. Снимачната площадка ме научи да използвам пачове за очи и да ви призная - наистина вършат работа.

За рутинната си грижа за кожата
Наистина нямам рутинна грижа за кожата, освен Ейми Коморовски, която ме гримира. Тя разработи едно масло за лице, което се казва Circa 1970, и ми даде шишенце от него, което обичам, така че го слагам с удоволствие на лицето си. Излизам от душа, слагам го и тръгвам. Всъщност не правя нищо друго.

Без какво никога не пътува
Паспортът ми. Освен това... слушалки. Обичам да слушам музика. Имам два чифта, които използвам.

За неговата уелнес философия
Мисля, че всичко е свързано с ума ви, знаете, че трябва да поддържате ума си на здравословно ниво. Майка ми всяка сутрин пишеше по десет неща, за които е благодарна. И аз съм го правил - в някои дни пиша по три неща, за които съм благодарен сутрин. Това просто променя гледната точка и ми напомня колко сме щастливи, че сме живи. Това може да оцвети и промени деня ви по положителен начин - да ви фокусира върху малките неща, за които можете да бъдете благодарни. 

За избраните от него упражнения
Правил съм много различни неща. Когато снимах "Дюн", започнах да тренирам с един човек на име Дъфи Гейвър, когото открих, защото Брад Пит тренираше с него в "Троя", а той беше морски тюлен. Тренировките му са брутални - това е основното нещо, което правя напоследък, да тренирам с него, защото Дъфи те тласка до предела.

За красотата
Мисля, че красотата не е толкова обективно нещо, колкото начин, по който възприемаме света, защото можем да минем покрай красива роза, но ако сме имали лош ден - няма да оценим красотата ѝ. Или пък да минем покрай нея хиляди пъти и да престанем да я виждаме такава, каквато е. Но когато отделим време наистина да присъстваме и да възприемем света с всичките си сетива, намираме, че около нас има толкова много красота във всяко отношение. Мисля, че това е по-скоро филтърът, през който виждаме света.