Първокласна мода от галавечерта на Музея на Академията

  • Сподели:
Първокласна мода от галавечерта на Музея на Академията

Третата годишна галавечер на Музея на Академията се проведе в Лос Анджелис на 3 декември. На събитието по традиция присъстваха най-известните представители на холивудския елит: Селена Гомес, Дуа Липа, Хейли Бийбър, Кендъл Дженър, Леонардо ди Каприо, Джаред Лето, Салма Хайек, Мерил Стрийп, Опра Уинфри, Кая Гербер, Били Ейлиш с брат си Финиъс, Натали Портман, Деми Мур, Ева Лонгория и много други. 

Галавечерята на Музея на Академията бе посветена на Мерил Стрийп, Майкъл Б. Джордан, Опра Уинфри и София Копола. Съпредседатели на третото годишно събитие бяха Ава Дюверней, д-р Ерик Есрайлиан, Хали Бери и Райън Мърфи.

Стрийп получи наградата "Икона" в чест на своята кариера, а Джордан, удостоен с наградата ''Vantage'', с която се отличава изгряващ артист. Наградата ''Pillar'' бе връчена на Уинфри за подкрепата ѝ към музея на Академията. И накрая, Копола получи наградата "Визионер" за напредъка на филмовото изкуство и иновациите си в киното.

"Развълнувани сме да се съберем отново на третата годишна гала вечер на Музея на Академията, за да отпразнуваме силата, глобалното въздействие и незаличимото значение на киното. За мен е истинска чест да призная четирима творци - Мерил Стрийп, Майкъл Б. Джордан, Опра Уинфри и София Копола, чието творчество и страст са вдъхновили и оформили културата ни по толкова могъщ начин", каза в изявление по-рано тази година Жаклин Стюарт, директор и президент на Музея на Академията.

Първоначално събитието трябваше да се проведе през октомври, но беше отложено след нападението на Хамас срещу Израел.

Ева Лонгория в рокля от Dolce & Gabbana

Дуа Липа в Chanel

Деми Мур запомняща се в рокля от Тамара Ралф

Анджела Басет абсолютна кралица в рокля от Schiaparelli

Лупита Ньонго в рокля Chanel 

Селена Гомез пристигна в рокля Valentino

Мерил Стрийп и Опра Уинфри

Натали Портман в рокля от Dior

Хейли Бийбър в разголена рокля от Saint Laurent и Кендъл Дженър в огненочервена Fendi

Салма Хайек 

Зоуи Кравиц в рокля от Yves Saint Laurent 

Двама впечатляващи ирландци и талантливи актьори - Килиан Мърфи и Бари Кийгън в Dior Men