Ева Лонгория нарича Виктория Бекъм "най-верният приятел, който можеш да поискаш"

  • Сподели:
Ева Лонгория нарича Виктория Бекъм "най-верният приятел, който можеш да поискаш"

Хейли Бийбър и Кендъл Дженър или Блейк Лайвли и Тейлър Суифт вероятно са олицетворение на холивудските приятелства, но има още едно известно дамско дуо, което е издържало проверката на времето.

Ева Лонгория сподели за най-добрата си приятелка Виктория Бекъм в скорошно интервю и каза, че двете са "неразделни", откакто се запознават през 2007 г., когато Виктория и съпругът ѝ Дейвид Бекъм идват в Лос Анджелис заради футболната му кариера.

"Едва след като се преместиха в Лос Анджелис, когато Дейвид започна да играе за "ЛА Галакси", започнах да ходя на много от тези мачове с Виктория", каза тя в предаването "Лорейн" по ITV. "Бяхме неразделни. Тя е най-забавното човешко същество - най-милият, любезен и верен приятел, който можеш да искаш".

Всъщност те са толкова близки, че Ева се е определила за почетно момиче на Спайс. "Аз тайно съм петата, Spicy Spice."

Освен че са две от най-модерните най-добри приятелки, динамичното дуо е показало и много подкрепа една за друга през годините. Например Ева е присъствала на много от модните ревюта на Виктория за едноименната ѝ линия, а Виктория дори е проектирала сватбената рокля на Ева за годежа ѝ с Хосе Бастон през 2016 г. Да не говорим, че в по-личен план Лонгория е кръстница на дъщерята на Виктория и Дейвид, Харпър.

Приятелството на Ева и Виктория продължава вече повече от 15 години.

Лонгория говори пред The Sunday Times за дългогодишното си приятелство с Виктория, като разкрива пред изданието, че дуетът се среща толкова често, колкото може, и дори в любимия ѝ град - Париж.

"Обикновено прекарваме време заедно или във фермата им или в Лондон. Говорим си по цяла нощ. Тя е изключително лоялна. Няма момент, в който да не мога да ѝ се обадя, да не е на разположение, да не лети, за да ме види, или аз да летя, за да я видя'', споделя Ева.

Виктория изиграва специална роля и на сватбата на Лонгория с Хосе Бастон през 2016 г. в Мексико. Тогава Лонгория моли приятелката си, основателка на едноименна луксозна модна марка, да направи сватбената ѝ рокля. След като първоначално заявила, че не проектира сватбени рокли, Виктория в крайна сметка се съгласила, след като приятелката ѝ казала, че не иска традиционна сватбена рокля.

"Тя направи костюма, сватбената ми рокля и роклята за след партито", казва Лонгория. "Виктория донесе всичко - имам предвид, че буквално го носеше със себе си. Облече я върху мен, закопча ми обувките, защото не можех да се навеждам, закопча ми роклята, когато се напих. Беше като: "Знам си ролята - тази на най-добрият приятел."

Освен че създава всички сватбени визии на Лонгория, Виктория изиграва още една важна роля на сватбата - осигурява много забавления за гостите. Семейство Бекъм бяха уловени от камерата няколко пъти през нощта да дават всичко от себе си на дансинга по време на приема.

Лонгория също така заяви, че се възхищава от начина, по който Виктория и Дейвид отглеждат четирите си деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. 

"Те имат най-добрите деца: с големи сърца, мили, учтиви, възпитани, талантливи деца".

През годините Лонгория е отбелязвала приятелството им в социалните медии.
През декември 2022 г. актрисата сподели серия от снимки в Instagram, на които двете дами позират в халати, докато се подготвят за вечерта.

"Просто две отчаяни домакини", пошегува се Лонгория, визирайки хитовата драма на ABC ''Отчаяни съпруги'', в която участва в продължение на осем сезона.

По случай 49-ия рожден ден на Виктория Ева сподели сладка снимка в Instagram, на която двете се прегръщат, докато позират пред камерата. 

В надписа тя пожелава на приятелката си чудесен празник, добавяйки: "Ти си един от най-специалните хора за мен и съм безкрайно щастлива, че те има в живота ни! Обичам те!"

Виж още