Преобразяването на Емили Блънт, вдъхновено от цветната градина

  • Сподели:
Преобразяването на Емили Блънт, вдъхновено от цветната градина

На церемонията по връчването на наградите SAG 2023 Емили Блънт се превъплъти буквално в райската градина, облечена в рокля на Oscar de la Renta с флорални мотиви и змийско колие от Bulgari.

За да доразвие сюжета, красотата на Блънт беше знойна и страстна - с изключение на много целенасочено нанесените карминови устни.

"Мисля, че всички бяхме единодушни с идеята за пусната секси коса, съчетана с блестяща кожа, силни мигли и пролетен цвят на устните", казва гримьорката Джен Стрейчър, която използва Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color в Ardente и Flamboyante, за да постигне перфектния нюанс. 

Сияйната кожа на актрисата е осигурена от Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick в Rosée и Sculpting, всеки от които осигурява топлина и светлина, като същевременно запазва кожата толкова сияйна, колкото би изисквала митологичната градина. Привидно непокътнатата руса коса на Блънт придаваше на прическата привлекателност, постигната от фризьора Лайни Рийвс (след изсушаването на косата) с поредица от къдрици във формата на иглички, разрошени до небрежно съвършенство, завършени с мъгла от спрей Goldwell StyleSign Just Smooth Protect & Shine за допълнителен блясък. Крайният резултат беше едновременно смел и мечтателен, благодарение на съвместната работа на специалисти.

"Винаги работим като екип, след като Емили избере роклята си, тогава тя, аз и Джен обсъждаме визията", казва Рийвс за процеса. А от страна на Стрейчър външният вид обикновено говори сам за себе си. "Тя е моята муза", казва Стрейчър за Блънт. "Чувствам, че работя най-добре с нея."