Секси не е размер, секси е начин на мислене

  • Сподели:
Секси не е размер, секси е начин на мислене

Джулс Робинсън представи ново оформящо бельо с кампания на Figur за Деня на майката.

В навечерието на Деня на майката звездата от "Женени от пръв поглед" Джулс Робинсън сподели кампанията си за оформящо облекло #FIGURamplfiied, чиято цел е да възвърне увереността на жените в техните извивки.

Джулс Робинсън е решена да накара жените с всякакви размери да се почувстват видими, секси и красиви с най-новото предложение на нейната марка за оформящо облекло. Подходящо озаглавена, ''Figur'', марката винаги се е отличавала от други оформящи облекла, като ''Skims'' на Ким Кардашиян и ''Yitty'' на Лиззо, с това, че защитава истинските жени на различна възраст и с разнообразни размери - и ги насърчава да прегърнат и обичат своите извивки, вместо да се опитват да ги прикриват. 

В кампанията взимат участие 12 нови посланици на марката, които представляват жени от цялата страна, с различни размери, на различна възраст и от различни етноси. Пет двойки майка и дъщеря, бременна жена, чиято майка е починала от рак, са 12-те посланици, както и самата Робинсън, която също участва в кампанията. Запитана защо е избрала именно майките и техните дъщери да водят кампанията, Робинсън казва пред The Daily Telegraph:

"Понякога най-сложната и трудна връзка е тази с майка ти".

"Много от майките в кампанията казаха, че абсолютно са прехвърлили своята несигурност за тялото върху дъщерите си, защото те винаги са се претегляли или са говорили негативно за себе си. Казаха ми: "Ако можех да променя едно нещо в отглеждането на дъщеря си, това щеше да е то".

Когато бяха попитани за отношенията с телата им, много от посланиците изразиха желание да обичат кожата, в която са, повече от всякога и заявиха, че възможността да участват в кампанията вече им помага да повишат самочувствието си и да пренапишат разказа за теглото и извивките. Други жени споделиха, че преживяването да станат майки е било изключително трансформиращо за отношенията им с тялото.

"През по-голямата част от живота ми се борих с чувствата относно външния си вид и тялото си, като винаги съм смятала, че не съм достатъчно красива, не съм достатъчно слаба, не съм достатъчно идеална", каза 31-годишната Моника Кембъл-Смит.

"Откакто станах майка, се уча да обичам тялото си и всичко, което то прави за мен. Надявам се, че този опит ще ми помогне още повече в това пътуване."

Шае Суасбрук-Мъри, 32-годишна жена от Куинсланд, изрази същото мнение: "Отношенията ми с тялото и любовта към себе си непрекъснато се променят. Те са в процес на развитие. Когато станах майка, освен очевидните промени, които настъпиха в тялото ми, нещо вътре в мен се промени. Уморих се да крия тялото си и да пропускам възможности, страхувайки се от това какво ще кажат или помислят другите за мен. Израснах много през последната година, научих се да обичам тялото си заради всичко, което е, и всичко, което ми е дало."

Откакто стартира Figur през 2020 г., Робинсън е спечелила пет награди за предприемачество и се готви да разшири дейността на компанията в Обединеното кралство след широкия успех на австралийския пазар.