Четири начина да разберем, че сме се преродили

  • Сподели:
Четири начина да разберем, че сме се преродили

Много хора по целия свят в даден момент от живота си преживяват различни феномени и през тях протичат различни видове емоционални вълни, които ги карат да почувстват странни вибрации, носещи спомените от предишни животи. Казват, че всяка душа преди да бъде изпратена на земята, сама избира физическото тяло, което ще обитава. Съществуват обаче няколко начина, по които можем да разберем, че душата ни отново е слязла на земята, за да довърши своята мисия или пък да събере нови преживявания. 

Шесто чувство
Понякога ни се случва да усетим и да видим дадена ситуация още преди тя да е станала част от живота ни. И всъщност силната ни интуиция директно да ни подскаже развоя на събитията. Много хора изпитват подобни усещания, благодарение на преплитането на Вселените или прераждането на душата им в ново земно тяло. И така например могат да преживеят една и съща ситуация безброй много пъти, докато не успеят да получат отговорите, които ще им помогнат да преминат на едно по-висше ниво. 

Дежа вю
Може би ви се е случвало да изпитате странното усещане, че и преди сте били на дадено място, както и че събитията около вас вече са се разиграли в главата ви. В повечето случаи често повтарящите се събития се дължат на минали отпечатъци, които са останали няколко пласта под съзнанието ни и които в даден момент от своя живот, просто изплуват като преживян спомен.

А този спомен всъщност ни изглежда прекалено реалистичен и сякаш преди малко сме били участници или просто наблюдатели на тази случка. Дежа вю моментите обикновено изникват в конкретни ситуации и обикновено, когато съзнанието ни е напълно отворено за нови духовни изживявания, а чрез него не успяваме да видим изминали събития от предишните си животи.

Възраст
Някои хора просто се чувстват на различна възраст от реалната и така например могат да бъдат на 30 години, но душевно да усещат, че са успели да натрупат всичките си земни уроци, богат опит и огромно количество мъдрост, присъщи за възрастен човек. Може да се случи и напълно обратното, като например възрастен човек да се чувства като младеж в разцвета ни силите си и готов да преоткрива света около себе си.

Тези странни духовни усещания се дължат предимно на възрастта, която в действителност носи душата ни, не физическото ни тяло, затова на моменти можем да изпитваме противоречиви усещания, които ни карат да се чувстваме прекалено стари, изхабени и разполагащи с големи обеми информация, въпреки че сме едва на 25 години.

Някои хора разполагат по рождение с огромно количество информация на теми, които до този момент не са изучавали и това се дължи отново на пренесената мъдрост, която душата ни е успяла да съхрани през своето пътуване и да донесе на земята. Има хора, които се чувстват изключително уморени от живота и разполагат с прекалено много факти от събития, на които не са присъствали физически, просто защото има над 100 или 200 години разлика от сегашното им прераждане, но те всъщност са успели да запечатат дадени ситуации, образи и сцени от предишните си пътувания.

Спомен от пътуването
Някои деца разказват за събития, които в действителност не са се случвали в сегашния им живот, но начина, по който описват дадени ситуации, ни довеждат до мисълта, че сякаш тези събития са отпечатък на спомени от предишен техен живот, преди душата им да се е преродила и част от преживяванията им са се запечатали в детското съзнание като напълно реален спомен.

Съществуват и възрастни хора, които са запазили малка част от своите предишни спомени и дори много хора да отричат подобни събития, всъщност има хиляди доказателства за прераждането или как точно след като душата напусне физическото тяло се отправя към нов обект, в който навлиза и така новият живот започва. В действителност душата ни продължава своето пътешествие безброй много пъти, а смъртта е просто промяна на физическите тела, които тази душа е обитавала тук на Земята.