Десет грешки, които е правила всяка жена поне веднъж в живота си

  • Сподели:
Десет грешки, които е правила всяка жена поне веднъж в живота си

За мъжете всичко, което е свързано с женската мисъл и действия е напълно непонятна територия. Едва ли съществува мъж в света, който да може да се тупне в гърдите и да каже, че е разгадал женската логика.

Погледнато от мъжките очи почти всяко женско действие е обвързано със странност и нелогичност, но само представителките на нежния пол успяват да проследят детайлите от своите противоречиви решения, които не винаги са правилни.

Ще разгледаме грешките, които правят повечето жени, дори и често пъти да нямат силата да си ги признаят.

1. Захласва се по мъж-лентяй 
Всяка жена поне веднъж в живота си е попадала на поредната жаба, човек който, нито отговаря на нейните стандарти, нито пък се доближава поне малко до профила на принца. И за да избегне самотата, почти всяка жена е склонна да се впусне във връзка с мъж, който е поредният провал в живота ѝ, човек който не се интересува от чувствата ѝ, нито я подкрепя, тогава когато тя се нуждае силно от това.

2. Затваря си очите пред грешките на принца, защото иска да изживее тази приказка независимо от финала
Повечето жени са способни да си затворят очите за това, че мъжът до тях е нагъл, безчувствен, груб, склонен към насилие или хазартен тип, защото искрено желаят да изживеят една вълшебна приказка, дори се опитват да променят този принц към по-добро и прощават грешките му, въпреки обидата и болката, която им причинява този измислен герой.

3. Доверява се прекалено много на своите приятелки
Всяка жена поне веднъж в живота си се е парела от злобата и завистта на своя приятелка. Това е грешка, която са допускали не една-две жени, да се доверят сляпо на своя приятелка, под претекста, че и тя също е жена като тях и е неспособна да ги нарани, но уви.

4. Вглъбява се в детайли, които са без никакво значение
Жените имат способността често пъти да правят от мухата слон, както и да се вглъбяват в дребни и маловажни събития, които са абсолютно незначителни за останалите хора.

5. Спори, защото ѝ е скучно
Дори и малко да са тези жени, които ще си признаят искрено, че навлизат в конфликти, защото им е скучно, това е самата истина и всяка една жена е попадала в подобна ситуация, когато не е била на кеф, е успявала да сформира малко скандалче, за да си повдигне тонуса и адреналина. 

6. Флиртува, защото иска да бъде забелязана и да си повдигне самочувствието
Това също е още една женска грешка, която често пъти е способна да обърква тотално ситуацията, в която се намира тази жена, особено когато мъжът срещу нея не е разбрал правилно, че нейното единствено желание е да си повдигне самочувствието и да се почувства желана, но нищо повече, а тази нейна постъпка е способна да разгневи много представителите на силния пол.

7. Прави пълна промяна със себе си с идеята, че останалите хора ще я харесат и ще я обожават
Често пъти жените си мислят, че когато направят някаква огромна промяна със себе си, животът ще им потръгне на секундата, но това е още една грешка, която им коства допълнителен стрес, време и нерви.

Когато жената иска да се чувства хубава, тя просто трябва да се подържа за собственото си удовлетворение и щастие, но е грешка да го прави за другите хора, защото има вариант никога да не успее да угоди на всички.

8. Клюкарства
На всяка жена поне веднъж в живота ѝ се е случвало, някой да ѝ сподели важна тайна, която в никакъв случай не трябва да споделя, но нещо се обърква и просто тази тайна в миг става всеобща пикантна новина. На всяка жена се е случвало да обсъжда запалено живота на друг човек, независимо на жена или мъж, за да бъде център на внимание.

9. Лъже, защото не иска да навлиза в режим обяснение
Мъжете действат на този принцип да лъжат, защото не искат да се изморяват, докато споделят детайлите от това, което се е случило в действителност, защото значително по-лесно, бързо и безболезнено е да изстреляш някоя лъжа, отколкото с часове да се оправдаваш дали си прав или не си и дори да не си го признават повечето жени и те са използвали поне веднъж в живота си тази мъжка техника за оцеляване.

10. Вярва в споделената, истинска и вечна любов
Най-голямата грешка, която повечето жени са допуснали е да повярват, че любовта може да бъде и трите неща едновременно, защото както човек се променя, така и животът му поема в други посоки и той няма как да бъде сигурен, дали това което изпитва днес със сигурност ще го почувства и утре, защото всичко в този живот е непредвидимо и за огромна жалост изключително краткотрайно.

Вижте още: Пет начина да загубите любимия мъж

Как по-лесно да разрешаваме своите проблеми във връзката

Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

От какъв тип мъже са силно привлечени жените

От такива жени бягат всички мъже

Грешките, които жените допускат в една връзка