Две зодии, над които ще надвиснат буреносни облаци през месец август

  • Сподели:
Две зодии, над които ще надвиснат буреносни облаци през месец август

Докато за повечето зодии новият месец ще влети с безброй много нови възможности за развитие и положителни промени, за тези две зодии нещата няма да се получават от първия път, а за жалост от втория и от третия също ще удрят на камък. Напрежението ще е водещата причина, поради която тези две зодии ще допускат сериозни грешки.

Разберете кои са тези зодиакални знаци, за които август ще бъде изпълнен с безброй изпитания. 

Дева
Първите дни от месеца ще ви карат да се чувствате меланхолично, а умората ще завладее, както тялото, така и духа ви. Затова не оставяйте депресията да си проправя път в живота ви, вместо това намерете някакъв начин сами да се мотивирате и да покажете на останалите колко дейни и предприемчиви можете да бъдете.

Месец август определено няма да бъде най-силният месец за родените под знака на Девата, въпреки че дребните крачки, с които ще се придвижвате през следващите няколко дни впоследствие ще ви изстрелят нависоко, но за целта ще ви е нужно много търпение и настина здрави нерви. 
През първите две седмици от месеца неволно ще попаднете в конфликтни ситуации на работното място, които ще са и повод още повече да се затворите в себе си. През този месец не е хубаво да изпреварвате събитията, нито пък да сте твърде емоционални, защото в противен случай можете да понесете големи загуби. 

След 20-то число на месеца тази тъмна яма, в която съдбата ще ви постави ще изчезне и на нейно място ще дойде светлината и щастието, затова бъдете търпеливи и подхождайте във всяка ситуация по-аналитично и мъдро, ако искате по-бързо да преминете през лошия период и той да не нанесе сериозни последствия в живота ви.

Риби
Още през първите дни от месеца ще усетите как някой ви е стиснал за гушата и не успявате да си поемете достатъчно въздух, а това може би ще се дължи на някакъв страх или пък тревогата, че няма да се справите с важно събитие, от което зависи цялото ви бъдеще. Колкото по-напрегнати сте, толкова повече конфликти ще се зараждат около вас, затова през следващите няколко седмици се опитайте да бъдете по-търпеливи, особено към хората от близкото ви обкръжение и към тези, с които работите. 

Гневът няма да ви помогне да излезете от проблемите, в които доброволно сте се потопили. Към средата на август можете да изпитате някакво любовно разочарование, което ще внесе допълнителен стрес в живота ви и ще станете, още по-безконтролни. Мислете трезво и не се подавайте на своите емоции, ако не искате да изгубите прекалено много за нещо незначително и малко. Буреносните облаци ще изчезнат от улицата ви, още след 26-ти август, когато ще чуете една наистина вълшебна новина, която ще възвърне мотивацията ви на работното място, както и желанието ви да потърсите отново любовта.