Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Скорпион

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Скорпион

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Скорпион
Това е знакът с най-силно развити чувства, освен онези, които са свързани с огромната и всепоглъщаща любов, така и тези, които обхващат силната дълбока омраза. Въпреки това Скорпионът почти винаги оставя на заден план емоциите и е ръководен единствено от своя разум, като успява напълно да запази контрол над чувствата си.

Интелигентни, силни и разполагащи с неизчерпаеми запаси от енергия, които ги карат непрекъснато да са в движение. Скорпионът е винаги там където има екшън, защото за него е трудно да стои далеч от рисковете и проблемите. Тайнствен, целеустремен и мистичен, този знак има силно привличане към вечните тайни свързани с живота и онова, което хората не могат да забележат с просто око. 

Скорпионът е знак, който обича да премисля ситуациите, както и да анализира дребните детайли в нея, затова е и толкова обигран, защото никога не прави празни ходове. Въпреки своя огромен прилив на енергия представителите на тази зодия могат да бъдат изключително дисциплинирани, уравновесени и стабилни, разбира се, докато не попаднат в някоя кризисна ситуация, тогава вече им става по-трудно да се въздържат и да не полеят с гнева си останалите.

Но и Скорпионът, като всички други зодии, си има своите тъмни страни, като например понякога силното му желание за власт и контрол напълно замъгляват съзнанието му и го карат да действа нечестно, хитро и подмолно, за да достигне до финала и да обере аплодисментите. 

Истинският Скорпион е така обладан от мисълта за власт, че би могъл да направи много опасни ходове за да достигне до нея. Скорпионите са хора, които могат да изкажат гласно тайните на другите, както и да отправят остри критики към тях, като в повечето случаи го правят с цел да наранят или злепоставят някого или просто да се позабавляват на чужд гръб. Хитри и безскрупулни Скорпионите наподобяват огромни акули, които не се притесняват да захапят всеки, който се изправи на пътя им. 

Скорпионът е известен с това, че никога не обръща глава назад и е човек, който не се страхува първи да нанесе удар. Отмъстителен и безскрупулен Скорпионът е способен да създаде огромна дупка в земята, която да погълне всички, които са го ядосали. Дори и след години той помни кой и как се е опитал да го подведе и никога няма да остави нещата на съдбата, а бързо ще влезе в нейната роля, докато раздава справедливост. Скорпионът е като огледало, което винаги дава това което вижда от отсрещната страна, нито повече нито по-малко.

Той може да бъде истински и открит единствено пред тези, в които силно вярва, но може и да бъде най-големият кошмар за всеки, който се е опитал по някакъв начин да го подцени или нарани. Един от основните недостатъци на тази зодия е, че Скорпионът не обича да играе по чужди правила, нито пък да спазва някакви ограничения, той обича да живее извън границите на допустимото и нормалното за да може да си набави нужното разнообразие и шепа адреналин. 

Хората родени под този знак са рискови личности, които дори и да не търсят проблемите те винаги ги намират, а това се дължи на свръх смелостта, която демонстрират и която обикновено ги вкарва в най-големите неприятности. Въпреки че този знак е свръх интелигентен и обран, съвсем не така стоят нещата, когато му падне пердето, тогава той е като машина за убиване, която е набелязала целта и няма да се откаже докато не довърши задачата си.

Както казахме и по-горе, всеки зодиакален знак си има своите странности и въпреки изброените до момента недостатъци, представителите на този знак са като един огромен диамант, който за някой може да бъде напоен с отрова, но за хората, които оценяват стойността му може да бъде истинско съкровище, защото Скорпионите са мистични създания, готови да посрещнат всяка битка, но и готови да се раздават за другите, когато любовта бушува във вените им.