Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Водолей

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Водолей

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Водолей

Водолеят е независим, либерален и притежава свободен дух. Този знак силно вярва в красотата, която предлага животът и именно това го прави изобретателен оптимист. Водолеят не обича да следва команди, нито пък да спазва правила, той по-скоро е свободен електрон, борещ се за правото на независимост. Свободата за тази зодия е нещо изключително важно, което всъщност определя добрия живот. 

Хората родени под този знак са рационални, изобретателни и могат като на магия да създадат шедьовър от нищото и да се издигнат директно в небесата. Въпреки обаче всички прекрасни черти на този въздушен знак и той, като останалите зодии, притежава доста недостатъци, които не може да скрие от погледа на останалите.

Една от странностите на Водолея се крие в неговото неистово желание да бъде различен и да се откроява от другите, това всъщност е и неговата природа, никога да не се слива със стадото, а гордо да препуска по неотъпканите поляни, дори да е в погрешната посока. Почти всички представители на този знак вярват в извънземни и всякакъв вид невидими чудеса, което ги прави да изглеждат на моменти напълно погълнати от някакви странни явления и почти винаги виреещи в облаците. 

Водолеят е знак известен със своите неспирни капризи, които могат да побъркат всеки човек. Като в повечето случаи те са свързани с дребни странности, в които този знак силно вярва и иска да накара и хората около себе си да погледнат от неговия ъгъл. Прекалено свободолюбив и капризен, този знак трудно успява да намери своето място и по-скоро животът му преминава в непрестанно търсене, докато самият той не разбере, че сам си е напълно достатъчен. 

Въпреки всичките му странности, капризи и наистина неразбираем за околните характер, Водолеят носи и много специални черти, които го правят силен, интересен, добронамерен, чаровен, отзивчив, чувствителен и разбира се, много вълшебен знак, който е в постоянно търсене на липсващите парчета пъзел, които биха могли да му дадат отговорите на безброй вселенски въпроси, от които не спира да се вълнува тази зодия.