Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Риби

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Риби

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Риби

Рибите са знак жаден за информация, това е и причината да бъдат толкова любопитни. На външен вид изглеждащи затворени, предпазливи, чувствителни и дори малко мудни, те всъщност се стараят да изпипат прецизно и безпогрешно детайлите от поставените им задачи. Това е знакът с най-много страхове и фобии, отключващи се от чувствителната природа, която ги прави на моменти неустойчиви, но истината е че дори и да се прегънат те отново ще намерят в нечии очи подкрепа и ще се възстановят.

Рибите са зодия, която истински се страхува от самотата, това е и основната причина този знак постоянно да търси контакт с другите хора. Този знак е всеотдаен и отзивчив, всъщност на Рибите наистина им харесва някой да се нуждае от помощта им и да разчита при нужда на тях. 

Този знак може да се похвали и с наистина безпогрешната си интуиция, която винаги му подсказва дебнещите опасности. Въпреки обаче чувствителността и всеотдайността на тази зодия и тя си има своите тъмни кътчета от характера, които са и най-големите недостатъци. 
Рибите са един от незабележимите знаци в Зодиака, а това се дължи на тяхната сдържаност и плахост, те по-скоро са като някаква сянка, която хем е тук, хем някак присъствието им не може да се усети така силно. Те предпочитат да си замълчат, дори когато техните права са погазени и когато някой просто ги използва, което ги прави слабохарактерни и невидими.

Рибите са известни и със своята лукавост и лицемерие, защото те предпочитат да останат неутрални и да се усмихват тогава, когато целят нещо и дори на външен вид да изглеждат добронамерени в тяхната глава почти винаги се върти някакъв грандиозен план, с който да надхитрят останалите. А когато се провалят обикновено това се случва шумно и всички разбират колко изкуствени и ограничени са в действителност. 

Както казахме, всеки знак си има своите слабости, странности и неприятни черти, но не можем да отречем, че Рибите са добри събеседници, които успяват да изслушат проблемите на другите и когато главата им не е запълнена от негативни мисли и не кроят незаконни схеми от къде да източат малко средства, Рибите могат да бъдат много забавни, човечни, остроумни и весели хора.