Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Везни

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Везни

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Везни
Представителите на тази зодия имат силно изразено чувство за естетика, както и всячески се стремят към равновесие и спокойствие. Те са известни със своя наистина забележителен вкус към красивото. Техните стремежи са свързани с хармонията и по всякакъв начин се опитват да създадат подобна среда около себе си. 

Обаятелни и харизматични Везните също притежават някои странности и недостатъци, които ги дърпат назад. Едни от тях са свързани директно с лъжата и често практикуването от тях ласкателство с цел да припечелят повече сътрудници на своя страна. При тях разкрасяването на истината е просто част от добре свършената работа и затова не се притесняват да се подмазват за да могат да достигнат до желаната цел. 

Още един от лошите им недостатъци е, че Везните имат противоречив характер и са изпълнени с постоянни съмнения. За тях е нужно изключително много време докато вземат конкретно решение, а дори когато са го направили продължават да се съмняват в избора си. Тази тяхна нерешителност ги прави да изглеждат страхливи и неспособни да се справят в по-рискови ситуации. 

Везните са знак, който никога не се раздава на 100 %, независимо дали става въпрос за работното място или пък в семейна среда, те предпочитат да пазят силите си и да се отдадат на заслужена почивка вместо да се захванат с работните си задължения. Може да се каже, че този знак е изключително обигран защото знае кога и пред кого да вложи цялата си енергия и къде не си струва да се хаби излишно.

Този знак изключително добре се напасва сред различните прослойки, дори може да се каже, че притежава талант да се променя, според обстановката както и хората около себе си. Манипулатори от класа, които знаят как да спечелят вниманието и одобрението на началниците си, като за целта им се налага да вложат малко чар и доза комплименти.

Представителите на тази зодия на моменти могат да бъдат изключително безчувствени и свирепи, особено когато трябва да следват точен план, тогава те няма да се отклонят за да помогнат на някого, а ще се насочат директно към целта, дори ако е нужно до там да стъпкват всеки по пътя си. За Везните перфектната работа е свързана с малко вложен труд и големи възнаграждения, всичко по-различно от това за тях просто е загуба на време.

Колебливи и неспособни да вземат позиция те често предпочитат да останат настрана, докато премине конфликтът, вместо да вземат някаква позиция и да се намесят, защото ако го направят ще изглежда така, че не са онези състрадателни миротворци, за които се представят пред останалите. 

За тях е като детска игра да получат това, което искат - нужно е само да използват слабостите на хората като оръжие, което им гарантира сигурен успех. Дори и на външен вид да изглеждат дипломатични, сърдечни и миролюбиви, в действителност Везните са като един свиреп вълк в овча кожа, който хитро успява да нареди картите винаги в своя полза без въобще да се поинтересува от мнението и чувствата на другите хора.

Въпреки големите си недостатъци Везните притежават и силни качества, чрез които успяват да изпъкнат и те са свързани с тяхната креативност, новаторство, интелигентност и силна харизма, чрез която без проблем успяват да омагьосат всеки човек, който се изправи на пътя им.