Хороскопът на High View Art за месец декември 2022 година

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец декември 2022 година

Последният за годината Ретрограден Меркурий ще започне на 29 декември и ще продължи до 18 януари 2023 година. Въпреки неговото силно влияние, месецът ще носи положителен заряд за повечето представители на зодиака. Декември ще ни предостави възможността да се социализираме по-успешно, да общуваме, като наблюдаваме и анализираме света около нас.

Всичко, което е свързано с умствена дейност и творчески подход ще заема огромно място в живота на повечето зодии. Разберете какво ви предстои през последния месец от годината.

Овен
През декември ще бъдете особено усърдни, гъвкави и енергични. Като истинска пчеличка, ще се опитате да довършите всички започнати задачи и да финализирате своите проекти. Една не на място критика отправена по ваш адрес, силно ще ви нарани, но имайте предвид, че тази критика няма да бъде, нито конструктивна, нито пък с цел да се поправите, тя по-скоро ще дойде от ваши недоброжелатели, които не искат да постигате успехи и да се издигате на служебното място. В личен план декември ще бъде много щедър към вас, изпълнен с положителни емоции и сбъдване на една голяма съкровена мечта.

Телец
В началото на месеца ще изпитвате силни колебания и съмнения, които ще ви демотивират и ще ви накарат, малко да позабавите темпото. За да пречистите своите мисли е хубаво да си дадете няколко дни, в които просто да отпочинете, като подредите своите приоритети и това, което трябва задължително да свършите през този месец, така ще можете да зачеркнете част от нещата, които не са спешни в този момент и ще можете да си поемете малко въздух, в противен случай има вероятност да прегреете. В личен план към средата на месеца ви предстои една изключително емоционална среща, която ще ви зареди с положително настроение.

Близнаци
През този месец е хубаво да обърнете малко повече внимание на вашето финансово състояние и да си направите предварителен план за разходите, ако не искате да изпаднете във финансова криза, още преди да са настъпили празниците. През този месец трябва да бъдете по-умерени и да не влагате парите си в ненужни покупки. В личен план ви предстои романтична почивка в края на годината, която ще изпълни сърцето ви с любовен плам.

Рак
През този месец, ще изпитате силна нужда да се раздавате във всяко начинание, с което се захванете. Месецът за вас ще бъде изпълнен с много интересни срещи, забавления и социални събития, които ще внесат малко разнообразие във вашия живот. В личен план ви предстои среща със стар приятел, който отдавана не сте виждали. Тази среща напълно ще задоволи вашето любопитство и ще ви накара, да се почувствате много добре, когато разберете, че времето не е успяло да остави над вас трайна следа. 

Лъв
През месец декември при вас емоциите ще преобладават, затова бъдете по-внимателни, когато ви се налага да взимате важни решения. Този месец ще ви даде възможността да обърнете повече внимание на своята връзка и да се възползвате напълно от почивните си дни, като запълните времето си с интимни и романтични послания към своя любим човек. Успешен месец носещ ентусиазъм, любов и енергия на представителите на зодия Лъв.

Дева
През този месец ще изпитате трудност в общуването с другите хора. Ако се опитате да навлезете в ситуацията и реално да обсъдите това, което ви притеснява с останалите хора, може и да стигнете до някакъв компромис, който напълно ще удовлетворява вашите нужди. През този месец е добре да наблегнете повече на тренировките и на здравословния режим на хранене, преди предстоящите празници.

Везни
През този месец непредвидени настроения, ще доведат до конфликтни ситуации с другите хора. Бъдете малко по-умерени в своите изказвания и се опитайте да запазите нервите си здрави. Разберете, че при всеки човек настъпва труден етап, през който се налага да премине, но всяко трудно нещо рано или късно бива отместено, от нещо положително. Още към средата на месеца може да очаквате и на вашата улица да изгрее слънце, което да стопли душата ви и да успокои напрежението. Към края на месеца очаквайте изненадващо посещение, което ще ви направи наистина щастливи.

Скорпион
Ако искате да избегнете грешките е добре да обърнете повече внимание на решенията, които ще се наложи да вземете през този месец. Очакват ви срещи с хора, които ще ви заредят с много добро настроение, а към средата на месеца ви предстои един любовен уикенд с неочаквана изненада.

Стрелец
През този месец трябва да обърнете повече внимание на своето здраве, ако имате някакви оплаквания, просто потърсете специалист и не отлагайте това във времето. Като цяло месецът ще подходи щедро към вас и ще ви възнагради за положения целогодишен труд, усърдие и много нерви, които сте вложили във всяка една своя задача. 

Козирог
През този месец ви предстои да намерите едно наистина приятно занимание, което от своя страна ще ви изпълни с много енергия и настроение. Опитайте се да се забавлявате повече и не мислете, за сериозни неща, поне в края на годината. Към края на месеца ви предстои неочаквана среща, която може да прерасне в нещо по-сериозно и напълно да преобрази живота ви.

Водолей
В началото на месеца ще се чувствате несигурни, объркани и някак не на мястото си, а тези чувства ще се дължат предимно на препятствия в работата ви, които ще ви накарат да мислите, че може би не сте избрали най-правилното поприще за развитие, но ако успеете да стиснете малко зъби и  да издържите на напрежението, още няколко дни, ще навлезете в един нов етап и всички тези трудности ще бъдат изместени от професионално израстване, плюс разбирателство с колектива. Месецът ще бъде изключително благоприятен за пътуване. В края на годината очаквайте приятна изненада от човек, който е много близък до сърцето ви.

Риби
В началото на месеца ще изпитате леки затруднения, но те няма да успеят да попречат на доброто ви настроение. Декември ще бъде месец на сбъднатите желания за представителите на зодия Риби, затова добре внимавайте в каква посока насочвате своите мисли и какво си пожелавате в действителност, защото има вероятност, ако не бъдете достатъчно предпазливи, да съжалявате горчиво за това, което сте поканили в живота си. В края на месеца ви очаква сърдечна среща, която ще промени погледът ви относно любовния живот на ваш близък човек и точно тогава, ще откриете възможност да се борите за своята любов.