Хороскопът за месец март 2023 година на High View Art

  • Сподели:
Хороскопът за месец март 2023 година на High View Art

През месец март трябва да бъдем по-бдителни, особено към хора, които познаваме отскоро. Част от зодиите ще изпитват трудности в общуването, докато другата част ще се почувстват отворени да споделят, дори свои лични драми. Месец март ще бъде активен, емоционален и носещ усещането за промяна. Разберете какво са ви подготвили звездите за третият месец от годината.

Овен
За родените под знака Овена, март месец ще бъде променлив и непостоянен във всеки аспект от живота им. През следващите няколко седмици е важно да се вслушвате по-често във вътрешния си глас, така ще можете да си спестите част от необмислените действия, които от своя страна ще объркват вашите планове. Ако успеете да подходите логично и да не прибързвате в своите решения, ще можете да постигнете високи резултати на своя работен пост, които ще бъдат оценени и забелязани от началството ви.

Телец
Март месец за родените под знака на Телеца, ще бъде особено раздвижен, свързан с приятни пътувания, срещи и много приятни емоции. Решили сте, че сега е моментът да направите основна чистка на хората, които нямат място в живота ви и впоследствие това ваше решение, ще се окаже наистина ползотворно и добро. Една страстна и емоционална среща, ще успее да промени виждането ви относно любовта.

Близнаци
През този месец няма да можете да разчитате на никого, затова е по-добре да запретнете ръкави и да се заемете със своите задачи. Една неприемлива ситуация, ще развали настроението ви и тя ще е свързана с някаква печалба, която отдавна сте очаквали, но за ваша жалост ще отиде в неправилните ръце. Март ще ви предложи много изпитания, затова е добре да подходите с непоколебими действия и още по-силни думи към хората, които се опитват по някакъв начин да ви изместят.

Рак
За вас Раци месецът ще бъде цветен и незабравим, изпълнен с емоционални срещи, много положително настроение и получаване на голяма сума пари. Всичко това ще ви накара да си отдъхнете и да се оставите на прекрасните моменти в компанията на любимите си хора. Дерзайте!

Лъв
През този месец ще имате известни пропуски в работния процес, но въпреки това, чрез постоянство и силна мотивация, ще успявате да закърпите дупките и да нарисувате истински шедьовър. Сега е моментът да финализирате дълго отлаган проект, в който сте вложили цялото си сърце и време, защото именно през този месец ще да берете плодовете на труда си. Март ще бъде изключително активен и изпълнен с положителна енергия, изгодни сделки и финансови успехи.

Дева
Мили Деви, сега е моментът да анализирате своите отношения с работния екип и да разберете, пред кои хора в действителност можете да излеете душата си и пред кои хора, трябва да държите езика зад зъбите си, ако не искате да си навличате гнева на своето началство. Вашата самоувереност и амбиция да докажете, че сте значително по-подготвени от другите, ще ви изиграят много лоша шега през този месец. Най-успешната стратегия за вас е да наблюдавате останалите и да следите техните пропуски, без излишни коментари. Месец март за вас ще бъде значително по-натоварен и напрегнат от последните няколко месеца, но въпреки това ще получите благоприятна възможност да подобрите материалното си положение.

Везни
Ако успеете да насочите своята енергия и сили в положителни действия, месец март от своя страна ще ви се отплати подобаващо. Важно е с каква нагласа ще започнете месеца, защото ако сте заредени с положителни чувства, март ще ви помогне да оставите на заден план всички трудности, проблеми и неприятности, които са отнемали вниманието ви през последните няколко седмици. Една нова любов ще постави точка на дългогодишни отношения, в които всъщност вие сте се чувствали абсолютно нещастни и не на мястото си. Март месец ще успее да внесе много приятни новости във всяка сфера от живота ви.

Скорпион
Месецът за вас ще донесе много промени, както от работно естество, така и в личния ви живот. Към средата на март ви предстои пътуване, което ще успее да внесе малко разнообразие в личния ви живот. Сега е моментът да обърнете повече внимание на личните си нужди и поне за момент да оставите натоварения си работен график на заден план. Месецът за родените под знака на Скорпиона ще бъде активен, интересен и ще внесе много нови щрихи в живота на този зодиакален знак.

Стрелец
Сега е моментът да разгърнете потенциала нси и да направите своето най-любимо занимание, а именно да общувате и да завързвате полезни контакти. Колкото по-отворени и положителни сте към света около вас, толкова повече специални моменти ще нахлуят и ще преобразят изцяло живота ви. През март месец може да очаквате ползотворни срещи с високопоставени хора, които ще ви помогнат да довършите важен проект, в който сте вложили много усилия и от който зависи бъдещето ви. 

Козирог
През този месец ще срещнете надеждни хора, които ще ви помогнат да реализирате успешно проектите си. Не премълчавайте нередностите, които виждате и не обръщайте лице към миналото, защото бъдещето ви е подготвило много по-различни и силни моменти, които да прекарате с любимите си хора. Необвързаните Козирози ще срещнат специален човек, който ще разтърси техния свят и ще ги накара да се почувстват наистина щастливи. 

Водолей
Всичко около вас ще оживее и ще ви изпълни с желание да творите, да се развивате и да наслаждавате на всеки миг, който ви е отредил живота. Прекрасен месец за пътувания и любовни изживявания. Сега трябва да разберете, че когато човек силно желае нещо и вярва истински, че това ще се случи, съдбата му задължително му показва правилния път към него. Към края на месеца ви предстои една емоционална среща със стар другар, която ще върне много стари моменти в съзнанието ви и ще стопли душата ви.

Риби
През последните седмици сте усещали известно затишие, както в любовния живот, така и в професионалния, но март ще успее напълно да промени този факт и да внесе доза динамика в него. За ваша радост всяка промяна през следващите четири седмици ще бъде положителна и ще ви помага бавно, но практично, да подреждате своето бъдеще и то по начин, по който сте мечтали винаги.