Как да разпознаете жена зодия Дева

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Дева

Зодия Дева
Управляваща планета – Меркурий
Земен знак

Жените представителки на този земен знак са изключително енергични и постоянно в движение. Тези дами притежават специално излъчване, с което бързо грабват мъжкото око. Девите са неуморни и постоянно в движение, това са жените, които обичат да изпипват детайлите, като вкарват много мисъл и бързина във всяко свое действие. Жената Дева е интересна, забавна и любопитна, обича да комуникира с останалите и го прави с истинска лекота. Тази жена бързо се превръща в душата на компанията, защото от нея строи силна положителна енергия, с която бързо заразява и хората около себе си. 

Емоционална и пъргава, тя обича всичко да става бързо и по нейния начин, а ако нещо се обърка жената Дева бързо ще намери вариант, с който да излезе от неприятната ситуация и да си вземе своите поуки занапред.
Тя е сериозна, точна и отговорна, а това е и причината да не харесва хората, които говорят празни приказки и закъсняват за срещи, тези неща са способни да я извадят от кожата ѝ и истински да я вбесят. А когато тази мила дама се подпали, идва и най-страшната буря, която бързо помита всичко около себе си. Нейният гняв не търпи отлагане и всички тези хора, които са я провокирали по някакъв начин ще получат в отговор изпепеляващи реплики, които ще запомнят цял един живот. 

Представителките на тази зодия предпочитат да са открити особено, когато става въпрос за достойнство и чест, тогава не биха премълчали онова, което силно ги е разтревожило. Жените зодия Дева обичат да влагат много усилия и време в това да блеснат всяко кътче в дома си, защото за тях чистота е много важна, особено на мястото, което обитават, но също и в човешките взаимоотношения. Девата е вманиачена педантка със силен стремеж към съвършенството, която не би се задоволила с нещо по-малко от това.

Когато се влюби тя остава вярна до този момент, в който чувства безрезервната подкрепа и обич партньора си. За своето семейство Девата е жертвоготовна и напълно отдадена, а нейната силна чувствителност я прави една наистина специална жена, която държи да бъде заобиколена с положителни хора, които не могат съхраняват лоши чувства в себе си.