Как да разпознаете жена зодия Овен

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Овен

Зодия Овен
21 март – 20 април
Управляваща планета - Марс 
Стихия – Огън

Първият зодиакален знак е огнен, емоционален и буен. Измежду хиляда други жени, ще можете да разпознаете тази желязна и силна дама, която се отличава със своята неуморима жажда да се развива и да създаде света на мечтите си и то съвсем сама. Нейната сила е неизчерпаема, дори когато съдбата я е поставила в тежи ситуации, тогава тя придобива свръх сили, с които елиминира всички пречки и проблеми.
Жената Овен е като ходещо торнадо – рязка, директна и непобедима, готова да се изправи срещу бурята, защото знае, че след всяка битка, става все по-силна и калена. Тази дама притежава лидерски качества, с които лесно си проправя път в живота, а нейният несломим дух я води винаги към успеха. Независима, трудолюбива и енергична, почти винаги жената Овен се ръководи от емоциите си, а нейната първична реакция я прави, още по-очарователна и специална в очите на останалите хора. 

Често пъти нейната смелост граничи с пълна лудост, но въпреки това тя предпочита да поеме риска и да опита, вместо след това цял живот да се пита, как ли е щяла да се развие съдбата ѝ. Повечето мъже истински се плашат от нейната сила, защото усещат, че тя не е от жените, които могат да преглътнат някаква обида или просто да стоят от страни без да изкажат своето мнение, тази жена е изключително рязка и откровена, дори често пъти това е причината да си навлича гнева на другите, защото не може да запази в себе си това, което мисли. 

Жената Овен разполага и с чувство за хумор, но нейното истински се отличава от това на останалите жени, защото е по-скоро самоиронично и някак съобщаващо негативни факти, въпреки това тази жена винаги ще се осмели да съобщи онова, което вътрешно я тревожи, но под формата на безобидна шега. 
Красива, импулсивна и припряна, често пъти тази дама се хвърля директно в различни начинания без да е напълно уверена в крайните резултати, но тя просто е длъжна да изпробва всички възможности, които ѝ се отварят в живота. 
Грижовна любвеобилна и сърдечна, жената Овен е готова да се пречупи и да демонстрира силни чувства, но единствено пред тези хора, които истински държат на нея и я подкрепят в трудните моменти.

Жената Овен предпочита компанията на срещуположния пол, дори когато става въпрос за близки приятели, тя по-скоро ще се довери на един мъж, отколкото на жена за която смята, че не би я разбрала и не би могла да я посъветва правилно. Силно интелигентна, мотивирана и успешна, тази жена е ходеща машина, която не се спира пред нищо в името на успеха и благото на семейството си.