Как да разпознаете жена зодия Риби

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Риби

19 февруари – 20 март
Управляваща планета – Нептун
Воден знак

Жената Риби е изключително проницателна, интелигентна и духовна личност, която бързо може да проникне в мислите на хората около себе си. Тя е особено чувствителна, дори да не и личи на външен вид, тази нежна дама преживява всички събития изключително емоционално. Тя е спокойна и стабилна, жена която обича да мечтае и да планира едно вълшебно и магическо бъдеще. 

Жената родена под този воден знак е изключително женствена и нежна, може да се каже, че притежава красотата на вълшебна богиня, която бързо оставя отпечатък в човешкото съзнание. Винаги можете да разпознаете тази дама по своето нестандартно облекло, в което тя е успяла да вложи частица настроение и много позитивизъм, именно тази интересна и независима визия говори за нея, че тя е различна и винаги над нещата. Тази жена е като море от емоции, в което се събират безброй спомени, топли чувства и емоционални преживявания.

Жената Риби е вълшебна мечтателка, която се стреми да запълни съзнанието си единствено с моменти и събития, които я правят щастлива и предизвикват в нея положителни чувства. Тя е особено чувствителна, състрадателна и грижовна, а когато човек успее да навлезе в най-тънките кътчета от душата ѝ, може да получи в замяна безброй прекрасни изживявания.

Когато изпадне в трудна ситуация, жената зодия Риби действа емоционално и хаотично, но въпреки това тя е особено чувствителна и жалостива към проблемите на другите хора. Тази жена много се доближава до Девата, особено по нейната вродена мания на тема чистота, за нея е важно на всеки елемент и детайл да се обърне специално внимание, защото в противен случай няма да се чувства спокойна и удовлетворена. 

Жената Риби е общителна и остроумна с нея разговорът протича с лекота, защото тя е една от жените, които се старае първо да се постави на мястото на своя събеседник, след което да коментира, а това я прави добър анализатор и перфектен съветник, от който всеки човек има нужда. 
Когато се превърже силно към някого, тя влага много време и усилия, да съхрани тази връзка във времето, защото за нея най-силната магическа сила в света се крие именно в партньорството, което се крепи на чиста любов, безрезервна подкрепа и пълна отдаденост.