Зодия Риби - начало на нов цикъл през 2023 година

  • Сподели:
Зодия Риби - начало на нов цикъл през 2023 година

20 февруари – 20 март
Зодиакално качество – Променливост
Управляваща планета – Юпитер и Нептун

Всичко свързвано с вашето минало, което не ви е давало до този момент покой, ще бъде изтрито от съзнанието ви и ще преминете границата между миналите изживявания и тези, които тепърва предстоят да променят живота ви. Още след като преминете през кризисния период на Сатурновата дупка, около рождения ви ден, ще започнете постепенно да усещате този прилив на нови емоции, които напълно ще завладеят съзнанието ви. Настъпва моментът, в който ще се изправите пред нови възможности и ще погледнете над събитията от друг ъгъл, заредени с повече търпение и свобода на мисълта, лесно ще достигате до решението на проблема, без да се налага да напрягате ума си излишно.

Всяко ваше действие ще бъде източник на успех и ще ви носи свободата да избирате своя път към бъдещето. Сега за вас предстои едно ново начало, свързано с обновление и пречистване на всичко старо, което до този момент е носело усещането за тъмнина и безпокойство в душата ви. Още след като премине рождения ви ден, ще навлезете в нов етап от своя живот и ще се вгледате по-дълбоко в себе си като почувствате физическа и духовна свобода, благодарение на всички онези неща, които сте успели да изхвърлите през последните месеци от живота ви. 

Цикълът, в който навлиза вашия воден знак, ще започне постепенно да оформя едно ново начало, което ще ви даде възможността да разгърнете целия си творчески потенциал, като за първи път в живота ви няма да се налага да се съобразявате с хората около вас, а ще правите това, от което се нуждае душата ви. Качествата, които през тази година трябва да се постараете да развивате са: упоритост, целеустременост и повече ентусиазъм, чрез тях без проблем ще изкачвате върховете на промяната и ще развявате знамето на успеха. 

Любовен живот
С всички професионални и лични промени в любовния ви живот, картите ще започнат да се пренареждат, като именно вие ще започнете да ръководите парада и да бъдете движещия фактор в своята връзка. На тези, които до този момент, не са успели да намерят любовта, им предстоят много романтични и щастливи моменти, през цялата година, които ще им дадат възможност да избират между това, което желае тяхното физическо тяло и това, което ще зарадва душата им и още към средата на годината, вие ще успеете да направите своя окончателен избор и да се обвържете с човек, който ще донесе много хармония и красота в живота ви. 

Професионален живот
Новият цикъл, през който ще премине вашият знак, може да въведе известни промени в работния процес, средата и дори при сегашния колектив, с който сте имали честа да работите, но това не трябва да ви притеснява, защото всяка новост ще бъде крачка към постигане на желанията ви. Всичко ще ви се струва някак заплетено и объркано, но когато успеете да успокоите ума си ще забележите, че в действителност онова, което сте планирали през последните години и за което силно сте мечтали, вече е станало част от живота ви, без дори да сте усетили кога се е случило това вълшебство.

Щастлива година изпълнена с много ползотворни срещи, нови проекти и развитие. Всички тези неща допълнително ще ви мотивират и ще ви дават куража да се хвърлите в по-дълбоки води и да вземете това което искате. Късметът ще е ръководещ фактор през цялата година и дори когато сте изгубили вяра, събитията ще ви зареждат с кураж и силата да променяте и да надскачате себе си.

Въоръжени с упоритост и желанието да експериментирате, ще постигате всяка цел без проблем и ще надхвърлите дори собствените си очаквания. Ще покажете на всички колко борбени и целеустремени сте и през цялата година ще имате благоприятни възможности, чрез които да надграждате и развивате личността си.

След като успеете да се усъвършенствате професионално, ще дойде моментът, в който ще изпитате силна нужда да достигнете и духовна хармония, а за целта ще е нужно да се пречистите от вредните мисли и хора в своя живот, след което ще имате възможността да усетите тази чиста енергия, която ще завладее душата ви и ще изпълни тялото ви с емоционална наслада.