Как да разпознаете жена зодия Стрелец

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Стрелец

Управляваща планета – Юпитер
Огнен знак
23 ноември – 22 декември

Жената родена под този огнен знак е позитивна, сърдечна, страстна, весела и постоянно в движение. Тя е настроена винаги да вижда доброто около себе си, защото нейната енергия е положителна, а това е и причината никога да не задържа лоши мисли и чувства в себе си. Жената Стрелец е непостоянна и енергична, като ходещо торнадо отнасящо всички, но по такъв чаровен начин, че човек няма как да се разсърди на тази весела особа.

Тази жена се влюбва изключително бързо, нужни са ѝ само няколко часа за да разбере, че изпитва силни чувства към някого, след което насочва цялата си енергия и обич към него. Влюбчива, чувствителна и всеотдайна, тя притежава огромно сърце, а нейната жалостивост почти винаги я вкарва в неприятности. Тя винаги ще подаде ръка на човек в нужда, както ще помогне и на животинка изпаднала в беда, защото тази жена не може да понесе чуждата болка и ако има начин да я предотврати, тя не би се замислила, а директно ще се отзове при всеки, който има нужда от помощ.

Изключително харизматична, интелигентна и социална, с нея човек може да обсъди всякакъв тип теми и да остане напълно очарован от начина, по който се въодушевява тази дама, особено когато разказва история свързана с любим човек или място. Жената Стрелец е изключително весела, положителна и забавна, това е и причината да бъде заобиколена с много приятели и да бъде душата на компанията. Тя е изключително страстна и за нея не е проблем да експериментира, както в живота си, така в любовта и секса, защото покачването на адреналина я кара да се чувства, още по-жива и безкрайно щастлива. Това е и причината постоянно да търси някакво занимание, с което да пречупи скучното ежедневие и да вкара някакъв цвят в живота си. 

Изключително чаровна и позитивна, тази жена и в най-тежките моменти, успява да открие лъч светлина, а страстта с която прави всичко е изключително заразяваща за другите хора. Тя е трудолюбива и винаги държи да завърши нещата по най-добрия начин. 
Емоционална, експанзивна и хаотична, често пъти тази жена забравя, дори на къде е тръгнала. Жената Стрелец е божествен дар, който вкарва светлина и в най-студения и мрачен ден, защото нейната душа е заредена единствено и само от благородни, чисти помисли и чувства.