Как да разпознаете жена зодия Водолей

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Водолей

21 януари – 19 февруари
Управляваща планета – Уран
Въздушен знак

Жената Водолей е нежна, интересна и свободолюбива, тя търси партньорство, в което липсва напрежение и човек, пред когото може да бъде себе си и да разбира напълно нейната нужда от пространство и свобода. 
Тя е като въздуха, който бързо променя мястото си, така са и нейните мисли,  дори и отстрани да изглежда, че слуша разговора с интерес в действителност тази прекрасна дама се е пренесла някъде на високо в облаците, а мечтите напълно са завладели съзнанието ѝ.

Позитивна и силна, тази жена обича хората, които по някакъв начин се доближават до нейната чувствена природа и носят добрина в душата си. Жената Водолей не може да остане във връзка, в която усеща разминаване и напрежение, защото на първо място за нея е най-важно да пази чисто своето душевно състояние, без да се обременява с негативни мисли и емоции.

Тази жена е изключително стабилна, трудолюбива и енергична, обича да се занимава предимно творчески дейности, в които би могла да вкара и своя почерк. Когато човек я погледне в очите ще усети, че тя носи божествена енергия и сякаш е от различна Вселена, в която не съществува зло, болка и нещастие.
Колкото по-малко мисли за страданието, толкова повече успява да предпази душата си от цялата чернилка, която ни заобикаля, което я прави наистина вълшебна и изпълнена с любов и хармония.

Жената Водолей никак не я влече материалното, тя по-скоро духовно извисена личност, която се стреми да натрупа знания в областта на свръхестественото, духовното и енергийното, което останалите хора не разбират и всичко онова, което е трудно да се види с човешко око, но въпреки всичко носи силата да промени начина, по който мислим, чувстваме и възприемаме света около себе си.