Какво трябва да знаете за зодия Водолей - неемоционален, разсеян и саркастичен

  • Сподели:
Какво трябва да знаете за зодия Водолей - неемоционален, разсеян и саркастичен

Управляваща планета – Сатурн/ Уран
Въздушен знак

Водолеят винаги подхожда открито и саркастично, но това е неговият начин да изкаже своето виждане, спрямо хората и живота. За този въздушен знак е абсолютно нормално винаги да споделя това, което мисли, без да подбира думите си, това е и причината много хора да се обиждат, просто защото той е успял по някакъв тънък начин да ги захапе, дори без да е разбрал какво точно се случва. 

Прикрит на чувства в очите на другите, той изглежда дръпнат и неемоционален, защото всички чувства предпочита да запази дълбоко в себе си, но до един даден момент в който напрежението не ескалира и той не изкара на повърхността всичко, което е трупал през годините. Този знак е особено свободолюбив, а когато неговата независимост е застрашена, той бързо може да обърне гръб и да смени посоката. 

Водолеят е от зодиите, които не обичат интригите, егоистите, насилието и въобще конфликтите, тези неща просто са извън неговата природа. Когато обаче се случи да бъде провокиран, той е способен да се разлюти, след което напълно да забрави за случилото се. Този въздушен знак не може дълго да носи в себе си негативни чувства, именно и това е причината, още на момента директно да ги изсипе върху тези, които по някакъв начин са го накарали да избухне. 

Водолеят постоянно витае в облаците и точно това е причината, повечето хора да си мислят, че дори, когато комуникират с него, той не си прави труда да ги слуша, но това съвсем не е така, защото дори и отстрани да изглежда, така сякаш всичко му е безинтересно и че мислите му  витаят в съвсем различни посоки, в действителност Водолеят е добър психолог и човек, с когото можеш да споделиш, дори най-съкровените си тайни и да си сигурен, че той няма никога да ги разкрие пред другите.

Водолеят носи нежна и чиста душа, дори да изглежда така сякаш е от друга планета, хората които го познават добре ще ви споделят, че той е свръх интелигентен, чувствителен, открит и притежава наистина огромно и добро сърце.