Какъв е мъжът Овен в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Овен в любовта

Всяка зодия в астрологията, разполага със свои собствени характеристики и личностни черти, по които се отличава от останалите знаци. Разберете как 12-те типа мъже подхождат в любовта и какво да очаквате в една връзка с представител на даден тип зодиакален знак. 

Мъжът Овен
Този знак е най-буйният и войнствен представител на зодиака. И тази своя нравственост, бързо пренася и в любовните си връзки, защото за него там, където има пламък има и любов. Дързък, смел и безкомпромисен, той винаги получава това, което си е наумил, дори след това да съжалява искрено за избора си, Овенът никога няма да си признае своите грешки. Когато имате връзка с представител на тази зодия, трябва да бъдете наясно с неговия свободолюбив характер, както и нуждата му да ръководи парада, защото Овенът никога няма да се остави по течението и някой друг да дърпа конците в живота му. 

Амбициозен и целеустремен, той не се страхува да се впуска в различни приключения и да експериментира във всеки аспект от своя живот. В леглото е истинска машина, която на първо място се стреми да задоволи нуждите на половинката си, след което да вземе и своята част от пая. Дори под завивките, той подхожда с доза агресивност, страст и бързина с цел да опитоми своята жертва и да покаже кой в действителност е шефа. Флиртаджия по душа, той лесно успява да се вмъкне в женската галва и да разбъркате мислите на дамите, след което поема в съвсем различна посока, готов за нови изживявания и разбира се, търсещ нещо значително по-добро за себе си. Шеговит и прекалено искрен, Овенът казва неща, които повечето мъже биха предпочели да си премълчат, но именно тази част от неговия характер го прави лошото момче, по което всички дами плакнат очи.

Когато се влюби мъжът Овен е напълно убеден, че тази връзка е свързана с онази голямата изгаряща и незабравима любов, която човек среща веднъж в живота и тогава, той се вкопчва в своята партньорка като удавник за сламка. В желанието си да не изгуби сродната си душа, той е способен на всякакви лудости, като например да я преследва, да ѝ държи сметка, както и да ограничава личното и пространство, защото този мъж е на мнение, че когато жената се е врекла по някакъв начин на него, тя задължително трябва да гледа само в една единствена посока, а всички знаем че тази посока води точно към обсебващия и буен Овен. 

Страстен, див и енергичен, той възпламенява жените само с поглед и шеговити закачки, този мъж е истински магнит за дамите, който не се притеснява често да сменя своите партньорки, докато не достигне до дамата, която е в мечтите му, тогава за секунди се успокоява и остава на едно място, докато отново не го обземат лудите и не заплете поредните драми около себе си. Това е мъжът Овен, който въпреки своите странни характеристики е стабилен, откровен и готов да закриля своята спътница и да и покаже най-интимните и тайни кътчета от душата си.