Кои мистични качества Скорпионът успява да прикрие от хората

  • Сподели:
Кои мистични качества Скорпионът успява да прикрие от хората

Скорпионът е човек, който си знае цената - силно емоционален, щедър и целеустремен. Този знак никога няма да поеме в друга посока, щом веднъж вече е създал своя план за бъдещето. За огромен процент от хората, знакът на Скорпиона е напълно неразгадаем, просто защото на повърхността те виждат един организиран самостоятелно мислещ лидер, който винаги се цели на високо, но какво притежава той отвътре, за повечето хора си остава пълна загадка. 

Докато на преден план повечето хора забелязват неистовото му желание да успее и да се изкачи на най-недостижимите върхове, на заден план при Скорпиона остават онези силно духовни и емоционални черти, които го правят да изглежда мистичен и необикновен. 
Неговите силни страни, за които повечето хора, дори и не предполагат, се крият в силната му интуиция, която е най-вълшебната дарба, която притежава този знак и която го наставлява, кога да извади смъртоносните си оръжия и кога е по-добре да замълчи. 

Дори дарбата му да манипулира е съвършен начин да получи желаното, без да оставя след себе си видими следи за стореното. Потаен, умен и сексуално привлекателен, този знак успява да постигне и най-възвишените си цели, като по пътя се старае да разпредели всеки човек на точно предопределеното му място, според самия него. При него няма цензура, нито пък време за отлагане, ако Скорпионът е решил да сподели нещо, той ще го направи, въпреки всякакви спънки и забрани.

Той е честолюбив, интелигентен и външно доволен от живота си, защото самият Скорпион е наясно, че няма такава трудност, която да не може да преодолее или пък връх, който не би успял да изкачи. Неговите природни заложби се крият в проницателността, с която посреща проблемите и гъвкавостта, с която си проправя място в живота. Жилав и независим Скорпионът никога не се огъва и не променя посоката си, просто тихо следи ходовете на конкуренцията и винаги усеща слабите места на противниците си.

Знакът на Скорпиона е силно енергиен и това е причината хората носещи тази зодия да усещат голяма част от събитията с помощта на енергийните вибрации, които им изпраща Вселената! Скорпионът винаги е един ход пред другите, защото той не се страхува да навлезе в словесна битка и да вземе това, което му се полага. За някои хора той е арогантен егоист, който не се интересува особено много от чувствата на останалите, но истината се крие дълбоко под повърхността, там където този знак е успял да прикрие своята необикновена чувствителност, преданост и безкористна любов – чувства, които Скорпионът би показал единствено пред подбрани хора, пред които той би се разкрил надълбоко. 

Под студения, сприхав и избухлив нрав, всъщност се крие една мистериозна духовна личност, която притежава силата да премине отвъд реалността и видимото за човешкото око, след което отново да се завърне в скучното ежедневие. Скорпионът има силата да пътува във времето и мисловно да премива в други Вселени, надарен със свръх енергийни възможности, той винаги оцелява независимо какви катаклизми и бури ще му поднесе съдбата! Това е зодията, която успява да обедини миналото, настоящето и бъдещето, като създаде няколко различни светове, в които може да ръководи и да променя събитията, както си пожелае.

Повечето хора родени под знака на Скорпиона разполагат със свръх висши сили – някои успяват да надникнат в далечното бъдеще, други пък усещат събитията в настоящето, някои се свързват с висши същества, други успяват да се пренесат на необятни острови извън територията на Земята! Истината обаче е, че всеки човек носещ тази зодия пренася една невидима магия, с която непосредствено успява да зарази хората, които обича и които са станали част от неговия странен, мистичен и силно енергиен свят.