Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Водолей и Риби

  • Сподели:
Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Водолей и Риби

Зодия Водолей – Планета Уран
Въздушен знак

Това е планетата обвързана с мистерия точно както и знака на Водолея, който управлява. Уран е непредсказуема планета, носеща промяна и изпълнена с различни видове вибрации, които провокират както нашето духовно енергийно ниво, така и физическото ни усещане за живот. Облечена в тайнственост тази мистична планета ни провокира да търсим своите най-дълбоки заложби и да работим върху тях, като ги развиваме и надграждаме, като творим и създаваме нови шедьоври. 

Уран ни помага да се движим в невидимото въздушно пространство, като през това време сме обгърнати от своите най-силни фантазии и мечти. Водолеят е една от най-нежните и витаещи в друга Вселена въздушна зодия, която не винаги осъзнава своята мисия на Земята, това е и причината не винаги останалите хора да могат да я разбират и приемат, както с нейните качества така и с нейните странности. Този знак е труден за разкодиране, тъй като в своята си същност носи цял един свят и то изпълнен с мистицизъм. 

Под влиянието на Уран, Водолеят често пъти изпитва силната нужда да намери свои събратя, които да могат да виждат извън физическото ни тяло и да търсят духовната красота в другия човек. Водолеят е най-вълшебният и интересен въздушен знак носещ промяната във всичките и форми.

Зодия Риби – Планета Нептун
Воден знак

Нептун е планетата свързана с човешките зависимости, бунтарството и революцията, а знакът на Рибите е едно прекрасно съчетание на всички тези качества, които олицетворяват борбата за свобода. Хората управлявани от планетата Нептун са хора живеещи извън всякакви стандарти, истински бохеми, търсещи свръх усещания във всичко. Дори може да се каже, че са нестандартни и с по-извратена мисъл от останалите зодиакални знаци. Другото характерно за тях е, че те не могат да се подчиняват на никого и единственият господар, който има силата да управлява живота им са самите те. 

Планетата Нептун е свързана още и с откривателството и силния човешки дух, именно това е и причината този воден знак да носи невидими свръх сили в себе си, които му помагат да открие невидимите бариери, след което да ги заобиколи. Рибите са знакът, който носи след себе си проницателност, тайнственост, загадъчност и илюзията, че животът е само един трамплин над вечността.