Раздвижете енергийните сили, чрез молитвени мантри

  • Сподели:
Раздвижете енергийните сили, чрез молитвени мантри

Молитвата към Вселената е онази липсваща част от нас, която ни дава успокоението, че винаги можем да очакваме някаква промяна и тя задължително ще бъде към подобрение и духовно изцеление. Мантрите, които изпращаме към по-висши сили са способни да дадат нов тласък в живота ни, както и да ни изпълнят със силна мотивация и желание да превземаме нови върхове.

Колкото по-често раздвижваме енергийното поле, чрез мотивиращи послания и изпращаме своята благодарност и смирение, толкова по-скоро животът ни ще навлезе в нов етап и ще усетим изцелението и духовното щастие. Молитвените мантри са насочени към духовните тела, които обитават Вселената, както и към Създателят на всичко, което ни заобикаля. Можем да изпращаме своите благодарствени или лечебни мантри към Вселената в моменти на медитация.

Важно е да изчистим съзнанието си от ежедневните грижи и стрес, след което да се обърнем с молба или благодарствено слово към Вселената.
За да раздвижим енергиите, задължително всяка мантра, която отправяме, трябва да бъде започната с благодарност и да завършва със смирение. Разтворете душата си, отпуснете се и ще усетите как енергийната вълна ви завладява, а съзнанието ви се прочиствате от цялата тежест, която е успяла да се натрупа през годините. 

Човек може да постигне духовно съвършенство и изцеление с помощта на медитацията и докосването до свръх висши сили, които в действителност управляват целия ни живот и съдба. Може би сте усетили как в момент на тревога и страх, успявате да предизвикате още повече необратими нещастни събития в живота си и всичко това е плод на вашите черни мисли, които не можете да контролирате. Но представете си как би протекъл животът ви, ако можехте да ги изчиствате навреме и да ги заменяте с положителни послания, които първо са изпратени като мантри към Вселената и тя от своя страна се е погрижила да ви даде спокойствието и хармонията от които се нуждаете.

Колкото и да не ви се вярва човешката мисъл е способна да провокира различни действия в живота ни и именно съдбата носи отговорността, както за изпитанията и премеждията, през които преминаваме, така и за онези щастливи моменти, които успяват да дадат покой на душата ни.

Молитвена мантра за хармония и духовно пречистване

Отпуснете се удобно, затворете очи и насочете мислите си към енергийния поток носещ положителен заряд, който нахлува във вашето тяло. Сега си помислете как всичко онова, за което мечтаете идва във вашето съзнание и създава усещането за удовлетворение в душата ви. Желаете силно в живота си да получите пречистване от цялата негативна енергия и мисли, които сте натрупали, тогава съсредоточете съзнанието си към прочистване. Легнете в удобна поза и си представете как вместо да задържате своите натрапчиви черни мисли, вие просто ги изхвърляте от себе си и те поемат в друга посока и измерение.

А сега усетете как положителните енергийни частици проникват във вашето тяло, като напълно променят нагласата спрямо живота, емоциите и духовното ви състояние, защото вие вече ще се чувствате свободни, леки и пречистени от негативността и страха от неизвестното. Хармонията няма да закъснее и ако успеете вечер да си повтаряте молитвената мантра след като сте преминали през медитация за прочистване - ''Благодаря за здравето, което имам, както за хармонията и пълното щастие, които съвсем скоро ще усетя в живота си!''

Молитвените мантри са начин да се обърнем към Вселената и да благодарим за този миг, в който дишаме, за този момент в който сме здрави и за щастието, че познаваме честни и добри хора, с които животът ни е срещнал. Човек винаги има за какво да благодари и истината е, че често всички ние забравяме да изпратим своето молитвено послание, като благодарност. Вместо това го правим като изброяваме стотици наши желания, които мислим, че ще внесат частица щастие в живота ни. Но то се крие в три основни неща, като здравето, любовта и добрината, която можем и задължително трябва да разпръскваме към всеки човек с когото ни среща животът.