Седмичен хороскоп –  21.11 -27.11.2022 г.

  • Сподели:
Седмичен хороскоп –  21.11 -27.11.2022 г.

Седмицата ще бъде хаотична, като за някои представители, тя ще внася хармония и щастие в отношенията с другите хора, а за останалите представители на зодиака, ще бъде труден период, изпълнен с конфликти и напрежение. Разберете какво ви предстои през следващите няколко дни, според вашия зодиакален знак.

Овен
През тази седмица се очертава да бъдете изключително социални и комуникативни, ще протегнете ръка към свой колега, който точно в този момент силно се нуждае от вашата подкрепа и напътствия. Това няма да се хареса особено на част от колектива и ще предизвика отрицателни реакции в тях.

Подходете с повече търпение към техните предразсъдъци и не позволявайте мнението им да попречи на вашата правилна преценка, както и на възможността ви да изпъкнете, просто защото носите добро сърце.

Към средата на седмицата ви предстои сериозен разговор с половинката, който ще ви провокира да извадите всички карти на масата и да изкажете гласно, всичко онова, което сте насъбрали през последните месеци.

Телец
Очаква ви една изключително ползотворна седмица, натрупали сте огромно количество идеи, за които още към средата на седмицата ще ви се отдаде възможност да реализирате.

Седмицата ви е подготвила много неочаквани събития, но не се притеснявайте, те ще са предимно положителни и ще успеят да внесат още красота в живота ви. В любовта всичко е така безоблачно и спокойно, че няма от какво да се притеснявате, просто се насладете на прекрасните моменти, които ви предстоят с любимия човек.

Близнаци
Предстои ви емоционална и интересна седмица, в която на преден план отново ще излязат вашите пророчески умения. Вие усещате какво предстои и сте готови да споделите своите опасения, за да предпазите любим човек.

Седмицата ще бъде хаотична, но в голям процент ще носи положителен заряд за вас. Не изпреварвайте събитията и не нагазвайте в дълбокото. В любовта ви предстои един сериозен разговор, който от дълго време отлагате, но още в началото на седмицата вашия партньор, ще успее да ви убеди, че няма за какво да се притеснявате и че любовта му към вас е напълно искрена.

Рак
Хора от вашето близко обкръжение, ще се опитат да развалят вашата добра репутация, която дълго време сте градили, но техните опити ще се окажат напразни, защото тези, които ви познават добре, знаят вашата стойност и факта, че вие сте добър, отговорен и принципен човек, на който винаги може да се разчита.

Още в сряда ще получите една наистина хубава новина, която ще ви накара да летите от щастие, а към края на седмицата очаквайте едно интересно пътуване сред природата, което ще ви зареди с енергия и ще ви мотивира да започнете нов проект.

Лъв
През тази седмицата най-добрата защита от вредни вибрации, ще бъде вашето постоянство и мотивация да извървите своя път и то по пътеката, която вие самите сте си избрали.

Не отстъпвайте пред чуждото влияние и не губете своята решителност, защото в противен случаи може да изгубите почва под краката си. Седмицата ще бъде успешна за финализиране на стари проекти, както и за романтично бягство сред природата.

Дева
Дори и да не искате да го разберете - времето не чака никого и във всяка секунда, всичко около нас се променя, ако се вгледате внимателно ще забележите, че дори тези хора, които познавате от години са се променили, а тази промяна в тях никак няма да ви хареса.

Най-важното е през следващите няколко дни да не се подавате на мили думи и ласкателство, дори от тези хора, на които безрезервно разчитате и вярвате, защото във вашата ситуация може да се окаже, че най-големият ви враг се крие зад маската на най-верния ви приятел. В петък може да очаквате интересна среща с представител на срещуположния пол, която ще успее да ви накара да се чувствате спокойни и щастливи.

Везни
Още във вторник очаквайте едно семейно търкане, което за миг може да ви извади извън равновесие и да прерасне в нещо по-сериозно. Не се напрягайте толкова и бъдете по-обрани в своите думи, не натоварвайте, нито себе си, нито партньора си с теми, които в момента нямат никакво влияние над вашия семеен живот.

Ако бъдете по-гъвкави и обрани в думите си, ще можете да избегнете този конфликт и да се радвате на пълна хармония в отношенията си с партньора. В петък може да очаквате бизнес пътуване, което ще открие нови хоризонти за развитие пред вас.

Скорпион
Това да стоите на едно място направо ви побърква, нуждаете се от повече положителни емоции и доза адреналин, затова се опитайте да довършите започнатите задачи до края на седмицата и оставете уикенда за почивка и релаксация, така ще можете да избистрите своите мисли и да се заредите с нови сили за предстоящите събития още в началото на следващата седмица, които силно ще грабнат вниманието ви.

В любовта в момента се очертава период на изчакване, дори обвързаните предпочитат да направят крачка назад, за да не навлизат в излишни конфликти със своята половинка, но още към средата на следващата седмица и тези облаци ще изчезнат и нещата ще започнат постепенно да се подреждат и то по начина, по който вие самите искате това да се случи.

Стрелец
Концентрирайте се над важните задачи и се постарайте да не допускате небрежност, особено на работното си място, защото вашата безотговорност може да коства работното място на ваш колега.

Седмицата се очертава хаотична и изпълнена с всякакъв вид емоции, първите три дни от нея ще бъдете особено напрегнати и ще действате хаотично, без да се замисляте особено над своите действия, но от средата до края на седмицата ще започнете де се концентрирате и да правите нещата правилно и с внимание към детайлите.

Към края на седмицата, когато успеете да успокоите бушуващите емоции, ще преживеете една наистина незабравима и страстна вечер с любимия човек.

Козирог
През тази седмица ще ви се случи нещо съвсем необичайно и то е желанието ви да бъдете малко по-разточителни и да харчите без да се замисляте много на това, дали тези покупки, всъщност са ви нужни, но пък хората около вас ще успеят да видят и другото ваше лице, показващо щедрост и забавление и наистина ще бъдат очаровани от това, което виждат.

В събота и неделя може да очаквате интересно предложение, което ще промени в положителна насока живота ви.

Водолей
През цялата седмица ще бъдете обладани от романтично настроение, което отново ще отвлича вниманието ви от реалността. Няма нищо лошо в това човек да мечтае и да се пренася на приказни места, но през тази седмица трябва да подходите по-отговорно към задълженията си и да покажете на останалите, кой всъщност държи почти всички козове към повишението.

Щом имате цел, просто я следвайте и спрете да се отклонявате от нея, отворете си очите за нещата, които трябва да промените и просто действайте. Време за почивка има, но сега е времето в което да се концентрирате и да вложите всичките си сили в целта, а ако успеете да съберете мислите си и да подходите с упоритост и желание, още към края на седмицата, ще усетите тези благоприятни промени, които ще ви накарат да се почувствате отново на седмото небе.

Риби
Не пълнете главата си с всякакъв вид глупости, защото така няма да забележите, колко положителни хора имате около себе си. Седмицата ще бъде изключително успешна за вас и изпълнена с много настроение и интересни срещи.

Към средата на седмицата, ще постигнете истински напредък свързан с ваш бизнес проект, който за известно време е бил стопиран, но сега ви излиза подходяща възможност да го довършите и разбира се, да се разпишете за всичките заслуги. Прекрасна седмица за любовни приключения и срещи – сега е моментът да се забавлявате и да грабите с пълни шепи от това, което ви се дава безплатно.