Седмичният хороскоп на High View Art 06.02 – 12.02.2023

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art 06.02 – 12.02.2023

Седмицата ще бъде активна, социална движеща се на бързи обороти за голяма част от зодиите, въпреки това положените усилия през следващите няколко дни ще донесат големи печалби и възможност за кариерно развитие.

Разберете какво ви предстои през следващите няколко дни.

Овен
В началото на седмицата е възможно да имате известни търкания с началството. За вас седмицата ще бъде активна и ползотворна, изпълнена с много интересни срещи, които от своя страна, ще променят професионалния ви подход и ще ви заредят с нови идеи.

Телец
През тази седмица трябва да бъдете предпазливи, особено когато се отнася за проект, чиято идея е изцяло ваша, затова по-добре запазете в тайна своите бъдещи професионален стъпки, за да не се окаже, че някой е прекопирал вашите идеи. Седмицата ще бъде успешна и мотивираща за вас, като ви зареди с много нови идеи за професионален реализация. През уикенда е възможно едно недоразумение да развали семейната хармония и да нажежи обстановката вкъщи, но не се притеснявайте, защото бързо ще отмине и отново мирът ще се възстанови.

Близнаци
Изпълнени с много ентусиазъм и позитивизъм, седмицата за вас ще бъде спокойна и носеща усещането, че всичко се нарежда според очакванията ви. В средата на седмицата ви предстои едно любовно запознанство, което ще внесе положителни промени в живота ви.

Рак
За да стабилизирате работната обстановка през следващите няколко дни е добре да спестявате на своите колеги част от вашите размишления в противен случай е възможно да възникне конфликт, който да забави допълнително работния процес. Ще усещате едно напрежение, което бързо ще предавате и на другите и дори да не ви се иска бързо ще навлизате в стресови ситуации, които ще ви уморяват. Към края на седмицата този период за вас ще премине и ще усетите, как цялото това напрежение изчезва. Ще имате достатъчно време, което да обърнете на любимите си хора и да прекарате в незабравими мигове заедно с тях.

Лъв
През тази седмица интуицията ви ще ви подсказва, от какво точно да се пазите, както и хората пред, които не трябва да се доверявате за да не претърпите бъдещи загуби. Следващите няколко дни за вас ще бъдат изпълнени с много добро настроение, ще се чувствате заредени с нови сили, които да вложите в предстоящите си проекти. Още към края на работната седмица ще получите една наистина добра новина, която ще ви изпълни със спокойствие и усещането, че сте успели да постигнете най-съкровената си цел.

Дева
През следващите няколко дни ще ви се даде втори шанс, за да можете да организирате своите задачи и да покажете на останалите, колко целеустремени и усърдни сте в действителност. Резултатите от вашия труд няма да закъснеят и в края на седмицата ще получите добра възможност за развитие.

Везни
С усмивка и добро настроение ще хипнотизирате останалите и ще получавате положителни отзиви за своя труд. Знаете как да влезете под кожата, дори на конкуренцията. През следващите няколко дни ви се предлага чудесна възможност да надграждате себе си и да завладявате поставените цели, защото съдбата не само, че ще ви помага, но ще ви подбутва тактично все по-напред и нагоре. В любовния живот ви предстои известна промяна, която ще ви накара да преосмислете досегашните си позиции и да направите това, което ще е най-добро за връзката ви.

Скорпион
Заредена със задачи и много отговорности, седмицата ще ви поднесе чудесна възможност да покажете на останалите своята сила и гъвкавост. Добре е да внимавате при пътувания и да избягвате ситуации, в които е нужно да вземете сериозни решения бързо. В любовния ви живот предстоят известни разногласия, но имайте предвид, че именно те успяват да калят връзката ви и да я направят още по-интересна.

Стрелец
Ще вършите своите работни задължения повече от чудесно и въпреки това пак ще се намират хора, които ще намират недостатъци там, където те липсват и това особено много ще ви подразни. Заредете се с търпение и не показвайте емоции, това е начинът да се справите с онези хора, които се опитват да ви подлеят вода. В края на седмицата ви предстои една романтична среща, която ще успее да ви накара да забравите стреса от последните няколко дни и ще ви изпълни с желание за нови приключения.

Козирог
През тази седмица ще забележите подкрепата на ваш близък човек, който през последните месеци е бдял над вас и дори без да сте го осъзнавали ви е пазил от неблагоприятните хора и обстоятелства. Сега е моментът да благодарите на този човек и да му покажете, че не ви е безразличен. Седмицата за родените под знака на Козирога, ще бъде изключително емоционална и изпълнена с много чувства, които трябва да извадите от себе си и да се радвате на споделеното щастие.

Водолей
Изпълнена с предизвикателства и много работни ангажименти, седмицата няма да ви позволи да се отклонявате от поставените цели и да влагате всичките си сили в реализирането им. Добри резултати, похвали и една премия, още в края на седмицата ще ви накарат да се почувствате истински оценени от своето началство.

Риби
Една прекрасна седмица, в която ще имате възможността да сглобите липсващите парчета от пъзела и да покажете своите творчески заложби пред останалите. Заредени с позитивизъм, вие ще привличате благоприятните ситуации към себе си, през следващите няколко дни и ще се радвате на една успешна седмица, в която ще завържете много полезни социални контакти. В средата на седмицата може да очаквате една любовна изненада, която ще ви изненада и ще ви изпълни с романтични чувства.