Седмичният хороскоп на High View Art 17.07 – 23.07.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art 17.07 – 23.07.2023 г.

За всички зодиакални знаци започва една активна и носеща положителни промени седмица, в която повечето зодии ще трябва да се активизират, за да успеят да довършат задачите си в срок. След първите три дни зодиите ще навлязат в период носещ късмет, което ще им помогне да вложат целия си потенциал в стартирането на нови мащабни проекти, както и за синхронизирането на любовните отношения.

Разберете какво ви предстои през седмицата и какво са подготвили звездите за всеки зодиакален знак.

Овен
Ако поне за миг оставите емоционалните изблици настрана и погледнете трезво върху конкретната ситуация, ще можете да намерите адекватно решение за проблемите си. Важно обаче е през първите три дни от седмицата да не взимате съдбоносни решения, за които бихте могли на по-късен етап от живота си да съжалявате. Звездите са ви подготвили една изключително интересна и вълнуваща среща с ваш стар другар, с когото отдавна пътищата ви са се разминавали и към който изпитвате силни и дълбоки чувства. Сега е моментът да извадите картите на масата и да споделите усещанията си пред него, защото от всичко това може да излезе един наистина вълшебен и красив романс.

Телец
През тази седмица можете да бъдете изключително несдържани и изнервени, което ще провокира, още по-голямо напрежение в общуването ви с колегите и дори с близките. Добре е да знаете, че винаги в живота може да се получи обрат и нещата да бързо да се подредят във ваша полза затова не си мислете, че изход няма, защото всичко може да се промени много мигновено и да останете изненади от това, което ви е подготвила съдбата. 

Близнаци
През предстоящата седмица ще действате целенасочено и напълно адекватно, дори и в най-кризисните за вашите колеги ситуации, ще успявате да намерите бързо стратегическо решение, с което да ги изкарате от дупката. Хората родени под знака на Близнаците ще имат една вълнуваща, емоционална и активна седмица, придружена с много късмет и дребни изненади, които ще стоплят душата им.

Рак
Колкото повече мислите, толкова повече попадате в един омагьосан кръг, от който не можете да излезете, затова е по-добре да оставите за момент настрана всички притеснения и да намерите алтернативни начини, чрез които да подобрите настроението си. Седмицата е подходяща за срещи, пътувания и емоционални преживявания, но преди това трябва да се настроите за вълна приключения, за да можете да съберете едни наистина вълнуващи и мили спомени.

Лъв
През тази седмицата съдбата ви е подготвила, още една нова порция професионални предизвикателства, с които трябва бързо да се справите. Ако успеете да подходите делово и действате също толкова активно, колкото досега, нещата ще се обърнат във ваша полза и ще можете да черпите позитиви от всяка ситуация. В края на седмицата ще получите едно любовно признание, което ще промени живота ви и ще ви накара да полетите от щастие.

Дева
До средата на седмицата ще ви бъде трудно да се активизирате и непрекъснато ще търсите някакви начини, чрез които да се скатавате от задачи. Умората ще надделява и трудно ще успеете да се съсредоточите върху работата си. Към края на седмицата обаче ще ви се отдаде възможност да се заредите с енергия и да си отпочинете от обичайния стрес и ангажименти на едно прекрасно и тихо място в компанията на любимите хора. След като премине тази седмица ви предстоят промени, които могат да бъдат свързани със закупуването на нов дом или пък промяна в служебната ви позиция.

Везни
За вас Везни, тази седмица ще бъде изключително ползотворна и печеливша, защото сега ще можете да се насладите на положения до момента труд и да се радвате на големи постижения. Нещата ще вървят по план, а най-хубавото е, че вашите мисли директно ще се превръщат в сбъднати желания през следващите няколко дни, затова хубаво внимавайте какво си пожелавате.

Скорпион
Първите два дни от седмицата ще бъдат напрегнати и стресиращи за вас, но ако успеете да задържите емоциите си под повърхността ще успеете по-бързо да преминете през бурята. Към средата на седмицата нещата при вас ще се стабилизират и ще дойдат на мястото си носещи усещането за хармония и удовлетворение от постигнатото до момента. Предстои ви една голяма изненада от интимния партньор, която ще успее да изхвърли от съзнанието ви мрачните мисли и отново ще ви зареди с настроение. 

Стрелец
През тази седмица ви очаква една вълнуваща среща, която отново ще върне усмивката на лицето ви и ще ви накара да мечтаете. Хубаво обаче е да обърнете малко внимание на любимия човек, ако не искате това отдалечаване между вас да се активизира отново. Една топла дума или пък мил жест могат да ви помогнат да възвърнете доверието на своята половинка и заедно да се насладите на топлите слънчеви дни, носещи със себе си романтични преживявания и любов. Не забравяйте мили Стрелци, че каквото посеете сега, това и ще жънете за в бъдеще, затова обърнете сериозно внимание и не пренебрегвайте най-близките си хора.

Козирог
Съсредоточени върху ежедневните си задачи, вие няма да можете да отместите глава встрани и за миг през следващите няколко дни, но положителното във всичко това е, че още в края на седмицата ще получите заслужено признание под формата на солидна премия от началниците си, която ще компенсира вложените усилия и време от ваша страна. Интимният ви живот е в застой, но всъщност това донякъде се дължи и на факта, че през последните дни не отделяте достатъчно време на партньора си, което впоследствие би могло да ви изиграе много лоша шега. Опитайте се да планирате така своите срещи и ангажименти, че да може да ви оставя свободно време за хората, които държат истински на вас. 

Водолей
Седмицата ще ви донесе много успехи и добро настроение. С лекота ще успявате да довършвате задачите в срок, дори ще имате време да помогнете и на своите колеги. Към средата на седмицата очаквайте обаждане, което ще внесе голяма промяна в живота ви и ще промени изцяло хода на събитията в него.

Риби
Настроени за почивка мислите ви ще бъдат насочени някъде надалеч от забързаното и шумно ежедневие. За жалост липсата на мотивация и разсеяността ще ви вкарат в трудни ситуации, в които ще се наложи да вземете бързо решение, с което да поправите своите грешки и да продължите напред. Сега не е времето да се отпускате и да забатачвате задълженията си, защото има вариант нещата да се оплетат до такава степен, че после да ви е нужно тройно повече време за да ги свършите. В почивните дни ще можете да релаксирате на приятно и тихо местенце с близките си, което ще ви зареди с нови идеи и сили да се развивате и обогатявате.