Седмичният хороскоп на High View Art за 01.05-07.05.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 01.05-07.05.2023 г.

Началото на седмицата ще е изключително благоприятно за творчески дейности и стартиране на нови проекти. Голяма част от зодиите могат да изпитат финансови затруднения, което ще се дължи на тяхното прекомерно разхищение през последните няколко дни. За въздушните знаци предстои седмица изпълнена с вълнуващи пътувания, както и много интересни запознанства. Именно сега е моментът да разширят социалната среда и да затвърдят своето място в обществото.

Водните знаци могат да изпитат известни затруднения свързани с постигането на някаква идея, която в последно време за тях се е превърнала в основна цел. Земните знаци ще подхождат разсъдливо и спокойно, именно този подход още в края на седмицата ще им донесе заслужени похвали. На огнените знаци предстои да започнат нещо ново, пряко свързано с ремонт, преместване и закупуване на имот. Сега трябва да вложат своята енергия в това начинание, след което да се наслаждават на едни наистина зашеметяващи резултати.

През тази седмица стартирането на нови проекти и занимания ще бъдат изключително успешно за огнените знаци, които ще бъдат изключително енергични и независими във взимането на решения.

Овен
През тази седмица ще получите предложение, на което трудно ще можете да устоите. Може би точно сега е моментът да помислите за своето бъдеще, затова се вслушайте в силната си интуиция, както и във всички онези магически знаци, които ще ви даде Вселената през следващите няколко дни. Колкото по-бързо успеете да ги разкодирате, толкова по-бързо ще получите отговорите на тези въпроси, които ви изгарят отвътре.

Телец
През тази седмица можете да стегнете багажа и да се приготвите за път. Предстоят ви няколко дни, в които освен усърдния труд, който ще полагате, ще можете да съберете и своите мисли. Опитайте се да презаредите батериите, защото към края на тази седмица ще се наложи да се изправите пред голямо изпитание и само силната мисъл, може да ви помогне да се измъкнете от нея.

Близнаци
През тази седмица усилено ще мечтаете за спокойствие и уединение, но за жалост следващите дни ще са активни и стресови за вас. За да можете да балансирате психическите натоварвания, трябва да започнете да практикувате някакви духовни упражнения, с които да изхвърлите натрупалото се напрежение, вместо постоянно да го складирате в себе си.

Рак
В началото на тази седмица ще почувствате, че можете да се справите с прекалено много задачи, но още към средата на седмицата ще усетите, че това е било погрешно решение от ваша страна. Освен психическото натоварване са възможни и здравословни проблеми, които ще отключите заради вашето желание бързо да свършите всичко.

Лъв
През тази седмица ще бъдете затрупани от комплименти и похвали, но се опитайте да не се главозамайвате, защото в противен случаи може да пропуснете изпълнението на изключително важни задачи. В средата на седмицата ще забележите как вашата идея работи и не само това, тя ще ви изстреля директно към върха. Позитивна и усмихната седмица за родените под знака на Лъва.

Дева
През тази седмица ви предстои да вложите много средства в реализирането на своята цел. Тя може да бъде свързана с декорация на дома, градината или терасата. А най-разумния начин е да премисляте дребните покупки, за да успеете да вземете всичко нужно и да бъдете наистина доволни от крайния резултат. В любовта може да очаквате известни конфликти към средата на седмицата, които за момент ще ви извадят извън контрол. 

Везни
През тази седмица е добре да се въздържате от недообмислени коментари, които могат сериозно да навредят на вашата репутация. Дори да смятате даден анализ за правилен, по-добре го запазете за себе си и не давайте свобода на своите критични мисли, ако не искате да съсипете всичко онова, което години наред с много труд сте изградили.

Скорпион
През тази седмица внимавайте на кого помагате и подавате ръка, защото не винаги нещата, които виждаме в действителност са част от истинската реалност. Вашето желание да бъдете полезни и щедри може да ви изиграе много лоша шега и на по-късен етап искрено да съжалите за решенията си. В този момент е добре да пренасочите вниманието си единствено към тези хора, които ви обичат и държат на вас, само така можете да се предпазите от предстояща измама.

Стрелец
Чувствате се като в затворена кутийка, в която няма никакво пространство и въздух. Навлезли сте в период на депресия, в който всичко ви се струва скучно и еднообразно, но не се притеснявайте, защото съвсем скоро отново ще бъдете на гребена на вълната и ще се радвате на завиден интерес към своята особа. Още към края на седмицата ще усетите силен прилив на енергия, който ще ви накара да се хвърлите с главата напред в новите приключения.

Козирог
През тази седмица ви очакват конфликтни ситуации, както у дома, така и на работното ви място. А най-подходящата рецепта, за да можете да се измъкнете чисти от тях, е до да замълчите и в съгласие да поклащате глава, само така бурите около вас ще преминат бързо и ще направят път на слънцето в живота ви. Към края на седмицата всички тези неприятни моменти ще отшумят и ще бъдат заменени от любов и пълна хармония.

Водолей
Ако нещо ви тежи просто се опитайте да споделите със своите близки и така ще можете по-лесно да се отървете от това, което изцяло блокира мисълта ви. За родените под знака на Водолея предстои една наистина интересна седмица, в която освен че техният глас ще се чува, но и хората около тях ще ги качат на пиедестал. В любовта ще се радвате на разбирателство и спокойствие.

Риби
Тази седмица за вас ще бъде изключително ползотворна, що се отнася до всякакъв вид промени. Те могат да бъдат свързани с вашия дом, стил или прическа, но каквото и преобразяване да изберете, то ще ви донесе желаното удовлетворение. В началото на седмицата ще преминете в етап на обяснения пред половинката си и те ще бъдат с цел изчистване на минали забежки.