Седмичният хороскоп на High View Art за 04.09 - 10.09.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 04.09 - 10.09.2023 г.
Advertisement

Благоприятен период за изчистване на стари ангажименти и стартиране на нови проекти. Част от зодиите ще изпитат финансови затруднения, други пък изблик на положителна енергия. Време е повечето зодии да подредят приоритетите си, за да постигнат желания баланс. За тази цел ще е нужно да вложат усилията си в разширяване на знанията и способностите си. През тази седмица някои от знаците ще усетят как хора, които до този момент не са били отзивчиви към тях ще се превърнат в добри слушатели и щедри сътрудници.

Разберете какво са приготвили звездите за всеки зодиакален знак през новата седмицата.

Овен
През тази седмица личната ви работа ще помогне на деловите ви начинания, така колелото на работния процес ще се задвижва, още по-силно, като ще ви насочи към много полезни инвестиции. През следващите няколко дни късметът ще ви дебне отвсякъде, затова не пропускайте дори и дребните възможности за успех, които ще ви изпрати съдбата. През тази седмица може апетитът ви да се усили, затова е добре да обърнете внимание на повече физически дейности и да включите задължително и спорта в своята натоварена програма.

Телец
В момента живота ви не е особено лесен, но истината е, че когато елиминирате негативните мисли всичко около вас ще тръгне в положителна посока и постепенно, дори в личният ви живот нещата ще придобият нов смисъл. В момента времето не е подходящо за романтични изживявания, на преден план стоят неотложни задачи и въпроси, за които бързо трябва да намерите някакво решение. Чак когато успеете да свършите тази работа в живота ви ще настъпи един нов период на промяна, който ще внесе неописуема красота и радост в дните ви.

Близнаци
Седмицата ще ви срещне с нови хора, които бързо ще станат част от приятелския ви кръг и от тях ще успеете да получите много полезни съвети. На моменти можете да се чувствате не толкова жизнени и енергични, колкото ви се иска, но това се дължи на постоянните тревоги, които от известно време са се загнездили като буца в гърлото ви. Видимо искате да изглеждате позитивни и щастливи, но нещо от вътре не ви позволява да се отпуснете и да се насладите на приятните моменти, които ви изпраща щедро съдбата. Когато успеете да се справите с това безпокойство и започнете да мислите по-често за своето удоволствие, ще можете да възстановите напълно силите си и да предизвикате към себе си положителните събития.

Рак
През тази седмица ще усетите силния ентусиазъм на колегите си, което ще бъде и сигурен знак за успешното завършване на начинанията. За родените под знака на Рака всичко през тази седмица ще върви повече от отлично, като точно през следващите дни Раците ще направят голяма крачка, както в деловия, така и в личния си живот. Обстоятелствата ще са изключително благоприятни за подобряването на финансовото ви състояние, затова е нужно да се възползвате от всяка предоставена възможност.

Лъв
Прибързаните действия през тази седмица могат да ви поднесат неочаквани резултати. Хубаво би било през следващите няколко дни да ограничите малко разходите си и в никакъв случай да не предприемате рискови инвестиции. През следващите няколко дни е напълно възможно да се почувствате емоционално объркани, затова трябва да си дадете малко почивка, с която да заредите отново силите си и да се почувствате напълно балансирани. Ще изпитате силна нужда да се откъснете от ежедневието си – направете го, защото само така ще можете на спокойствие да подредите мислите си.

Дева
През тази седмица около вас ще се завихря силен водовъртеж на мисли и емоции, които по никакъв начин няма да успявате да подредите. Няма да е изключено да мислите едно и да правите нещо съвсем различно, а това ще се дължи на липсата на концентрация и загуба на инициативност. Колкото по-бързо се откъснете от този вътрешен ураган на чувства, толкова по-бързо ще можете да овладеете положението и да защитите добрата си репутация пред другите.

Везни
През тази седмица ще бъдете романтично настроени, като вниманието ви ще бъде насочено изцяло върху това да намерите най-подходящата изненада, с която да демонстрирате своите силни чувства към любимия човек. Хубаво е да промените обстановката и да се замислите върху онова, което ви е нужно за да стабилизирате финансите. Насочете се към нови проекти и не се страхувайте да рискувате, защото през следващите няколко дни ще получавате невидима подкрепа от Вселената.

Скорпион
Тази седмица ще ви донесе отлични резултати благодарение на вашата дисциплина, постоянство и усилена работа. Очакват ви интересни новини, които ще успеят да внесат много настроение в живота ви. Хубаво е през следващите няколко дни да внимавате и да не правите необмислени покупки. Не се доверявайте на влиятелни хора, които са способни да ви подведат с некоректна информация и напълно да объркат плановете ви. Моментът е много подходящ за заздравяване на любовните отношения с партньора ви, за тази цел можете да наблегнете на общуването, примесено с доза откровеност или пък да сътворите някаква малка изненада, с която да привлечете вниманието му.

Стрелец
Предстои ви да получите добри новини, които напълно ще променят нагласата ви и ще ви извадят от дълбоката депресия, в която през последните няколко дни бяхте попаднали. Всички проблеми и несгоди ще останат зад гърба ви, защото сега е времето съдбата да ви се отплати за положените усилия, прямотата, искреността и желанието ви за развитие. През тази седмица родените под знака на Стрелеца могат да очакват повишение, както и издигане в службата. 

Козирог 
През следващите няколко дни подкрепата на близките ви хора ще е много важна за да можете да преодолеете труден етап от живота си. Независимо от силата и желанието ви по-бързо да излезете от този неприятен момент, ще ви е нужно и да имате човек до себе си, който да повдигне духа и настроението ви. Още в края на седмицата мракът, който беше надвиснал над главата ви ще бъде заменен от светлината и красивите емоции, които тотално ще променят събитията. Не се притеснявайте и не унивайте тогава, когато се чувствате безсилни пред обстоятелствата, просто се облегнете на верен човек и знайте, че след всяка буря винаги изгрява слънце.

Водолей
Ще гоните срокове и времето няма да ви достига за всичко онова, което желаете да направите в момента, но положителното е, че през следващите няколко дни ще бъдете позитивно настроени и удовлетворени от това, което правите, което ще се забелязва от километри. Това ваше щастие без проблем ще предавате и на любимите хора, като ги карате да се насладят на всеки приятен момент и да повярват в доброто, въпреки проблемите, които им изпраща съдбата. Седмицата за Водолея ще носи позитивен заряд, много добро настроение и силни романтични преживявания.

Риби
Семейните проблеми през следващите няколко дни ще се отразят изключително неблагоприятно върху деловите ви ангажименти. Не се впускайте в любовни авантюри на работното място, защото ще дадете обилен материал на всички клюкари, които ви заобикалят в службата. Избягвайте да смесвате личните си нужди с професионалните си задължения, защото ако го направите, това ще доведе до много бъдещи конфликти с хора, които ще са ви необходими в бъдеще.