Седмичният хороскоп на High View Art за 13.03-19.03.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 13.03-19.03.2023 г.

През тази седмица някои представители на зодиака, ще вземат ключови решения, с които ще променят изцяло бъдещето си-, докато друга част от тях ще се радват на голям напредък в област, в която до този момент е била изключително далечна за тях. Следващите няколко дни ще бъдат изпълнени с много мощен заряд, който ще ни насочи изцяло към нови занимания, проекти и начини, чрез които по-добре да усвояваме получената енергия. 

Овен
През тази седмица ще успеете да получите, така дълго очакваните отговори на въпроси, които през последните няколко дни не са ви давали спокойствие. Ще разберете, че вашите притеснения са били напълно неоснователни и ще си отдъхнете. Сега е моментът да създадете трайни професионални връзки, които на по-късен етап ще ви бъдат изключително полезни. В края на седмицата са възможни търкания с партньора, но ако се опитате да не нажежавате допълнително обстановката и първо да изслушате неговата позиция, можете да си спестите излишни конфликти.
Положителни дни -  четвъртък и събота.

Телец
Ще започнете седмицата изключително ентусиазирани и готови да покажете, на какво сте способни. Вашите колеги и началството, ще бъдат приятно изненади от постигнатите резултати. Сега е моментът да излезете от своята зона на комфорт и да дадете най-доброто от себе си, а резултатите бързо ще дойдат към вас и истински ще ви зарадват. Седмицата за родените под знака на Телеца, ще бъде изключително успешна, както в професионален, така и в личен план.
Положителни дни – вторник, сряда и петък.

Близнаци
Тази седмицата ще бъде изключително добра за вас, стига да не се състезавате с останалите и да се доверите изцяло на вашите способности. Работата в екип няма да сработи поне през следващите няколко дни, вие ще предпочитате да изпипвате детайлите и да отмятате задачите си сами, без да се налага да давате на някого дълги обяснения и да се стараете да се оправдавате за своите действия. Сега е моментът и да развиете своя творчески потенциал, като покажете на останалите, колко изобретателни можете да бъдете. В края на седмицата ви предстои ползотворна среща, която изцяло ще ви презареди.
Положителни дни – понеделник и вторник.

Рак
Следващите няколко дни за вас ще бъдат изпълнени с колебания, а едно важно решение, от което зависи кариерата ви, ще ви прави на моменти изнервени и сприхави, но в крайна сметка, още преди да е изтекла седмицата, вие успешно ще достигнете до най-точното решение, което ще ви удовлетвори напълно. В любовта очаквайте среща с изключително харизматична и цветна личност, която ще успее да ви зареди с много добро настроение.
Положителни дни – сряда и петък.

Лъв
Това ще бъде активна и богата на начинания седмица, която ще бъде изпълнена с много интересни и креативни идеи, които ще имат потенциал за мащабни печалби. Дните са изключително благоприятни за всяко начинание, с което се захванете, важно обаче е да не губите силите си, като ги изразходвате в самото начало на стартиране на новите проекти, действайте бавно и запазете енергията си за по-нататък и не се натоварвайте допълнително. В любовта ще се радвате на взаимност и разбирателство със своята половинка.
Положителни дни – понеделник, сряда и петък.

Дева
През тази седмица не се старайте да бъдете в епицентъра на събитията и да давате своето мнение по всички произтичащи въпроси, защото не след дълго ще започнете да се чувствате уморени и без никаква енергия. Следете развитието на своя професионален живот и не се товарете с проблеми, които не засягат вашия свят. Колкото по-обрани и умерените сте в думите и действията си през тази седмица, толкова повече позитиви ще съберете към себе си.
Положителни дни – сряда и петък.

Везни
През следващите няколко дни ще ви е трудно да се концентрирате и да изпълните своите задачи в срок, което допълнително ще ви стресира и ще отнема от енергията ви. Сега не е времето да оставяте своите проекти на произвола на съдбата, защото ако го направите резултатите ще бъдат негативни за вас и ще ви донесат солидни загуби. Съсредоточете се над тези ангажименти, които не търпят отлагане и не се захващайте с няколко неща наведнъж, защото има вариант да се оплетете и да направите още повече грешки. В любовта очаквайте една съдбоносна новина, която ще изпълни сърцето ви с щастие.
Положителни дни – вторник и четвъртък.

Скорпион
През тази седмица е добре да не подхождате лекомислено и да не се доверявате на хора, които от скоро са навлезли във вашия живот, по-добре е да си имате едно наум и да не разкривате своите намерения, особено пред непознати. Седмицата ще ви поднесе възможността да се откъснете от обичайното ежедневие и да прочистите своите мисли в компанията на хора, които ви карат да се чувствате емоционално заредени и щастливи. В любовта можете да очаквате една наистина вълшебна и романтична изненада, която ще запомните задълго.
Положителни дни – сряда, събота и неделя.

Стрелец
Ще започнете седмицата с едно нежелание да се включите в работния процес, а натрупалата се умора от последните дни, още повече ще ви демотивира и кара да се чувствате напълно изцедени. За да възстановите силите си заложете на спорт и разходки, сред природата, както е добре и да промените режима си на хранене, като включите в него повече полезни витамини, които да ви дадат сили да се справяте със своите ежедневни задачи. Положителен период за създаване на успешни социални връзки, които ще ви помогнат да изчистите един дълго провлачен семеен проблем, който до този момент ви е натоварвал допълнително.
Положителни дни – понеделник и неделя.

Козирог
Седмицата за родените под знака на Козирога, ще тръгне бурно и емоционално, но в последствие нещата ще се стабилизират и ще настъпи спокойствие. Сега е моментът да заложите на сигурното и да не се впускате в рискови проекти с хора, които се опитват по някакъв начин да спечелят от вашето благородство. В края на седмицата можете да очаквате една покана за забавно развлечение, което ще подбори настроението ви и ще ви зареди с енергия. 
Положителни дни – четвъртък, петък и неделя.

Водолей
През тази седмица е важно да спечелите вниманието на подходящите хора, затова трябва да покажете своите най-силни страни от характера, както и амбицията ви за постигане на по-мащабни резултати в професионален план. Важно е зад себе си да имате влиятелни хора, на които да можете да разчитате при нужда, защото до този момент вие сте заобиколени с хора, които се опитват постоянно да ви подливат вода, за да видят как се проваляте. В края на седмицата ще получите интересно предложението, което ще промени финансовото ви състояние и ще ви даде стимул да започнете ново начинание.
Положителни дни – понеделник, събота и неделя.

Риби
През цялата седмица вие ще бъдете изключително сантиментални, изпълнени с мисли за миналото, които по някакъв начин ви дават тази сигурност и топлина, от която в момента силно се нуждаете. Вместо да се връщате назад във времето се постарайте да създадете нови връзки и да промените своето настояще и бъдеще, като започнете малко повече да се доверявате на останалите и забележите всички онези прекрасни моменти, които изпълват живота ни със смисъл.
Положителни дни – събота и неделя.