Седмичният хороскоп на High View Art за 15.05 – 21.05.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 15.05 – 21.05.2023 г.

През следващите няколко дни представителите на земните знаци ще бъдат под голям стрес, дължащ се предимно на изостанали задачи, но още към средата на седмицата, ще успеят да намерят подходящото темпо и да балансират действията си. За водните знаци предстои емоционална и интересна седмица, която ще им предостави възможността да изкарат на пред план своите творчески заложби. Огнените знаци ще започнат седмицата хаотично и въпреки че нещата няма да им се получават от първия път, те ще успеят да реализират проектите си и да постигнат добри резултати. Въздушните знаци през тази седмица ще бъдат под закрилата на Вселената, която ще им помага да се придвижват все по-напред и нагоре.

Овен
Усещате, че сте се запънали над еднообразни занимания, които отнемат цялата ви енергия и не ви носят нужното удовлетворение. Под влиянието на стреса може да вземате погрешни решения. Седмицата е подходяща да вкарате някаква промяна в своя живот и да презаредите силите си наново.

Телец
Ще започнете седмицата ентусиазирани и заредени с позитивни емоции, а това ще бъде и причината всичко да ви се получава от първия път. Следващите няколко дни ще бъдат изключително успешни за родените под знака на Телеца, като към края на седмицата ще получите предложение за сътрудничество, което ще ви гарантира успешно бъдещо развитие.

Близнаци
През тази седмица без проблем ще пренесете хаоса от главата си в своите действия. Ако искате да реализирате целите си, сега е моментът да покажете пред началството своите скрити заложби и да вземете това, което ви се полага по право. Предстои ви работно пътуване, което ще успее да разшири хоризонтите пред вас и ще ви зареди с много нови идеи.

Рак
През тази седмица цялото ви внимание ще бъде ангажирано към семейството и дома. Предстои ви да започнете някаква промяна свързана с преместване, ремонт или пък сватба. Добре е да оставите емоциите на заден план и да действате спокойно, ако искате нещата да вървят по план и да избегнете излишния стрес.

Лъв
Хубаво е през тази седмица да не показвате слабите си страни пред конкуренцията и да не разкривате своите бъдещи стратегии, ако не искате да има пробиви в системата, които да отнемат от времето и енергията ви. За да можете да си спестите излишни спънки, трябва да бъдете по-внимателни и съсредоточени през следващите няколко дни. В края на седмицата ви предстои романтично пътуване, което ще ви накара да полетите от щастие и ще ви зареди с много добро настроение.

Дева
Напоследък правите един ход напред и два назад, а това се дължи изцяло на неподходящата стратегия, която вместо да ви дърпа напред ви връща в начална позиция. За да можете да се придвижите към желаните цели измислете план, чрез който можете да затвърдите постигнато до този момент и истински да му се насладите. Колкото по-обрани и разумни сте през следващите няколко дни, толкова по-възможно е да получите желаните резултати и да се радвате на големи успехи.

Везни
Концентрация - това ви е нужно през следващите няколко дни, ако искате да довършите своите задачи в срок. Напоследък ви мъчи някакъв семеен конфликт, който допълнително отнема от вниманието ви и пречи да се съсредоточите върху своите дейности. Сега е моментът да разрешите този проблем и да продължите напред, още по-мотивирани и силни. Въпреки всички препятствия Вселената ще ви помогне да реализирате успешно своите идеи и дори тогава, когато сте най-демотивирани тя ще ви показва слънцето сред всички буреносни облаци.

Скорпион
Напоследък чувствахте някаква емоционална липса, която не ви даваше покой и въпреки че разполагахте с всички елементи гарантиращи хармония, вътрешно усещахте, че нещо не е на правилното си място, което допълнително ви стресираше. Но започва нова седмица, която ще донесе нов късмет и нова енергия на представителите на зодия Скорпион. Начинът, по който досега сте се чувствали, бързо ще се превърне в минало, защото на хоризонта се задават много приятни моменти, изпълнени с позитивизъм и добро настроение, които ще внесат желаната промяна в живота ви.

Стрелец
През тази седмица ще имате някакви дилеми, които ще ангажират изцяло мислите ви, а истината е, че всяко нещо бързо отлита от нас, когато не му обръщаме достатъчно внимание и именно така трябва да подходите към дребните пречки и проблемите. Колкото по-малко ангажирате вниманието си с тези неща, които ви стресират, толкова повече енергия ще влагате в своите задачи, което още към края на седмицата ще ви донесе видими резултати. През следващите седем дни ще бъдете под ярката закрила на Вселената, която невидимо ще ви подбутва към най-правилните за вас решения.

Козирог
Понеделник и петък са дни, в които трябва да овладявате риска и да не взимате решения на сляпо. Към средата на седмицата ще давате на бързи обороти и ще успеете да завършите задачите си в срок. В края на седмицата ще ви се отдаде възможност да прекарате време с любимите хора, което ще ви зареди емоционално и ще ви накара да погледнете в нова посока.

Водолей
Изключително енергична и активна седмица изпълнена с много работа, но и много добро настроение. Следващите няколко дни ще правите всичко с лекота, а мисълта ви ще бъде толкова силна, че без проблем ще реализирате желанията си. Силната ви интуиция ще ви помага да прескачате всяка трудност и да се радвате на заслужени постижения. Очакват ви ползотворни и успешни дни, които ще внесат в живота ви много положителни емоции и добро настроение.

Риби
Вместо да се присламчвате към хора, които носят отрицателен заряд и спъват идеите ви, опитайте се да реализирате своите цели сами с помощта на много постоянство и усърдие, само така ще можете да се затвърдите пред колегите си и да достигнете до желаната точка. В края на седмицата ви предстои среща с един много специален човек, който ще ви зареди със сила и мотивация за бъдещите ви проекти.