Седмичният хороскоп на High View Art за 17.04 – 23.04.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 17.04 – 23.04.2023 г.

За земните знаци седмицата ще започне предизвикателно, изпълнена със социална активност и желание за стабилизиране на финансовото положение. Водните знаци ще имат възможността да се радват на много интересни събития, които ще внесат в живота им прекрасни и незабравими мигове. Въздушните знаци ще изпитат известно затруднение в комуникацията с останалите, което от своя страна ще нажежи до известна степен спокойната обстановка. Огнените знаци ще се радват на пълна хармония, както в работата така и в личния си живот.

Овен
Вашата самонадеяност и желание за инициатива ще разбъркат плановете на останалите, но истината е, че именно тази активност ще донесе към вас желаните дивиденти и служебно израстване. Сега е моментът да покажете своите най-силни страни и да защитите позицията си пред останалите, само така ще се радвате на заслужен респект и уважение. 

Телец
През предстоящата седмица ще ходите напред назад, като обладани от някаква магия, която напълно ще замъглява ясните ви представи за реалност. Колкото по бързо успеете да стъпите на краката си, толкова по бързо ще можете да получите един наистина много успешен план за развитие. В любовта нещата ще се движат бавно и умерено, но въпреки това в следващите дни ви очакват положителни моменти, на които ще се наслаждавате заедно с човека, който е грабнал сърцето ви.

Близнаци
През следващата седмица определено няма да можете да си поставите спирачка и това, което мислите ще бъде изстреляно с пълна сила към вашите противници и конкуренция. Хубавата част от всичко това е, че тези хора ще придобият известен страх от вас и следващия път, в който си помислят да ви подлеят вода, бързо ще се откажат. В любовта ще се радвате на едно сплотено и хармонично партньорство, от което кипят много чувства и романтиката.

Рак
Раците навлизат в седмица на спокойствието и семейната идилия, точно сега е моментът да се порадвате на онова, което притежавате и да споделите своите силни и дълбоки чувства пред най-близките си хора.

Лъв
Обградени от любимите си хора, ще жънете безброй успехи през следващите няколко дни и ще се радвате на взаимно уважение и обич. Обърнете внимание на належащите задачи, като се постараете да не се натоварвате прекалено и да не предавате работното напрежение у дома. Положителна и носеща прекрасни моменти седмица предстои за представителите на зодия Лъв.

Дева
Докато стоите на едно място и очаквате нещата просто да се случват без вашата намеса, никога няма да можете да получите желаното. Истината е, че колкото по-бързо успеете да хванете живота си в ръце, толкова по-бързо нещата около вас ще се подобрят и ще ви донесат нужното удовлетворение.

Везни
През тази седмица ваш близък човек ще успее да ви огорчи и да ви причини някаква болка, която трудно времето ще успее да излекува, но ако се постараете да изпреварите събитията и да не се доверявате прекомерно на хора, които имат подли намерения към вас ще можете да предотвратите тези събития и да се радвате на едни прекрасни мигове в компанията на семейството и близките ви хора.

Скорпион
Сега е моментът да разпределите своите емоции и да изхвърлите всички онези мисли, които ви объркват, натъжават и разконцентрират, като ги заместите от красиви и мили чувства, които искате да споделите със своите любими същества. Човек получава в живота това, което е готов да даде и ако успеете да загърбите стари събития, които провокират тъга във вас, ще можете да обърнете живота си в различна посока и да се наслаждавате от сърце на всеки миг, който съдбата ви поднесе.

Стрелец
Разпръснати в мислите и богати на чувства, ще изпитате известно затруднение в комуникацията с най-близкия ви човек, но не се притеснявайте, защото той вече ви познава прекалено добре и може да прочете мислите ви само от погледа ви. Седмицата ще ви предложи възможност да стартирате нови печеливши проекти и да се насладите на своята любовна връзка.

Козирог
Сега е моментът да изхвърлите излишните товари от своя житейски багаж и да не се натоварвате със задачи, които допълнително вкарват стрес в живота ви. Следващите няколко дни ще получите възможност да поставите на везни важите хора и тези, които по-скоро са с вас за да ви спъват по пътя към победата.

Водолей
Съсредоточени в своите задачи до този момент вие нямахте възможност да се порадвате на почивка и спокойствие. Следващата седмица ще започне с много добро настроение и положителни емоции, които ще ви държат дълго време. В края на седмицата ви очаква среща с един много специален човек, който ще внесе допълнителни цветове в живота ви.

Риби
През цялата седмица ще бъдете обладани от сантиментални и романтични чувства, които ще се постараете да предадете и на партньора си. През следващите дни ви очаква пътуване, което ще промени представите ви за живота и ще ви зареди с нови очаквания и желание да опознаете различни кътчета по света.