Седмичният хороскоп на High View Art за 24.04 - 30.04.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 24.04 - 30.04.2023 г.

Тази седмица ще предостави шанс на повечето знаци да получат възможност, чрез която да подобрят финансовото си положение. Част от зодиите ще се радват на стабилност и семейна топлина, докато друга част от зодиакалните знаци трябва бързо да запретнат ръкави, ако искат да постигнат желаните резултати. Седмицата ще поднесе на тепсия всичко онова, за което тайно сме мечтали, но само тези, които успеят да се справят в по-напрегнатите ситуации и разчупят обичайната рутина ще успеят да се насладят на много положителни моменти.

Разберете какво съдбата ви е подготвила за предстоящата седмица.

Овен
Сега е моментът да изкажете гласно какви са вашите приоритети и амбиции. Докато търпеливо си мълчите и стоите в ъгъла, няма как да бъдете забелязани от своето началство, затова заложете на риска, защото тази седмица той ще бъде оправдан и ще ви донесе грандиозни положителни резултати. В любовта към средата на седмицата ви предстои сериозен разговор, който ще внесе бъдещи промени.

Телец
Колкото повече се стискате от към приключения, толкова повече губите времето си в незначителни занимания, които ви карат да се чувствате, още по-изолирани и тъжни. Седмицата ви е подготвила много интересни събития, затова се метнете напред и просто се отдайте на забавления, които ще ви изкарат от обичайната рутина и ще ви заредят с допълнителна енергия. В любовта очаквайте да ви споделят нещо, което бързо ще провокира вашата ревност, но ако искате да не разпалвате излишни пожари оставете нещата така и не действайте под влиянието на емоциите си.

Близнаци
Седмицата за вас ще започне бурно и активно, ще се занимавате с повече от две дейности, но имайте предвид, че тази бързина и прилив на енергия могат да ви доведат до психическо натоварване, затова е по-добре да разпределите правилно своите задачи и да си зададете подходящото темпо, ако не искате още към средата на седмицата да прегреете. В любовта още се усеща някакво разминаване свързано с общуването и нормалната комуникация. Докато вие теглите в своята посока, а половинката ви гледа настрани, няма как нещата да се случват гладко и да ви носят удовлетворение, единственият начин е някой от вас да направи някакъв компромис, за да можете да продължите напред много по-спокойни и в хармония.

Рак
Хаотична и бурна седмицата ви е изпълнена с много работни ангажименти, които изцяло ще завладеят мислите ви. Сега е моментът да покажете на колегите си своята опитност и бързина, само така ще можете да подобрите работния процес и да получите заслужено уважение. В края на седмицата любовен конфликт ще ви изкара извън релси, но имайте предвид, че колкото по-бързо отреагирате в създалата се ситуация, толкова по-бързо ще отпушите огъня и нещата ще навлязат в обичайната си рутина.

Лъв
В началото на седмицата ще довършете стари проекти и ще затвърдите очакванията на своите партньори. Навлизате в етап на размишления, който ще ви накара по-бавно от обичайното да взимате конкретни решения, а колебанията ви ще са ежедневна поза, чрез която ще се опитате да се предпазите от провали. Седмицата за вас носи положителен заряд, затова не се ограничавайте само в една посока, а действайте с обичайния размах, само така ще можете да привлечете погледите към себе си и да жънете небивали успехи. В края на седмицата ще получите една необичайна новина от своя партньор, която ще ви накара да настръхнете от удоволствие.

Дева
До момента успявате да споделите това, което искате, но без да предприемате конкретни мерки в посока развитие на вашите желания. Разберете, че няма как всичко да ви дойде даром, нито пък ще падне от небето, затова запретнете ръкави и покажете на останалите, че вие не сте от хората, които се скатават и чакат наготово. Вашият труд и усилия ще бъдат забелязани и възнаградени, още в началото на следващата седмица, затова не губете време, а покажете на какво сте способни. В любовта ще изпитате известни трусове, които ще ви изпълнят със съмнения, но ако искате да продължите връзката си с този човек е време да пораснете и да спрете да поставяте собствените си интереси, пред тези на партньора ви.

Везни
През тази седмица светлината на прожекторите ще бъде насочена към вас и всеки, който до този момент не е вярвал във вашата силна изобретателност и упоритост, сега ще може гласно да ви поздрави за успешните примери, които успявате да дадете и на останалите хора. През тази седмица ще намерите нови партньори, които имат наистина много мащабни проекти, които бързо биха ви изстреляли до върха. Единственият проблем в целия този шум и похвали е, че още през следващата седмица ще се наложи да направите съдбоносен избор, от който ще зависи изцяло бъдещето ви развитие и на карта ще бъдат заложени всички досегашни ваши проекти. Ако успеете да докажете на най-любимите си хора, че именно това е вашата страст и мечта, те от своя страна ще ви подадат ръка и заедно ще успеете да постигате целите си.

Скорпион
През тази седмицата ще кипите от енергия и добро настроение, което ще е видимо и за околните, но към средата на седмицата едно недоразумение е възможно да ви изкара извън кожата и да извади наяве най-тъмните страни от характера ви. Нашият съвет към вас е да не се подавате на чужди манипулации и преди да действате, просто помислете дали това не е капан, в който несъзнателно сами ще се вкарате. Колкото по-спокойни и уравновесени сте, толкова по-добре ще се справяте в трудните ситуации и още към края на седмицата една радостна новина, отново ще върне усмивката на лицето ви.

Стрелец
Настроени сте на творческа вълна, но истината е, че през тази седмица с какъвто и проект да се захванете няма да успеете да го завършите в срок и проблемът ще е, че отново сте се разпокъсали вместо да се съсредоточите върху една единствена цел. По-добре пренасочете този прилив на енергия в занимания, които биха допринесли за семейния бюджет, както и за бъдещите ви спестявания. Съвсем скоро можете да очаквате изненадващо професионално предложение, на което трудно ще устоите.

Козирог
През тази седмица ще можете да наблегнете върху тези неща, които по някакъв начин ви зареждат емоционално и определено няма да съжалявате за този свой избор. Изпълнени с енергия вие ще успявате по-лесно да ръководите професионалните процеси и да наблягате на дребните детайли, които всъщност още в края на седмицата ще ви донесат конкретни резултати. В края на седмицата ви очаква едно наистина интересно любовно пътуване с човек, на когото искрено държите и обичате силно. Успешна и ползотворна седмица очаква родените под знака на Козирога.

Водолей
Навлизате в най-ползотворната и активна седмица от месеца, в която нещата за вас ще се случват бързо и ще носят положителни резултати. Ангажирани с много допълнителни задачи, вие няма да можете да изправите глава, но това ваше постоянство и усърдност, съвсем скоро ще бъдат много добре възнаградени.

Риби
Навлизате в етап, в който постоянно ще бъдете изправени пред някакъв избор, както на работното място, така и в личния ви живот, ще трябва бързо и разумно да избирате своите бъдещи крачки. Сега е моментът да се спрете на тези неща, които освен, че грабват вниманието ви и ви зареждат с енергия, но и носят нужната хармония в сърцето ви. В края на седмицата ви предстои пътуване, което ще даде много от отговорите на тези въпроси, които в последно време не спират да ви мъчат.