Седмичният хороскоп на High View Art за 30.01 – 05.02.2023 

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 30.01 – 05.02.2023 

Седмицата за някои от зодиите ще бъде особено натоварена и стресова, докато за друга част от знаците ще поднесе успешни срещи и сполучливо партньорство.

Разберете какво ви предстои и какво може да очаквате през тази седмица. 

Овен
Натоварени с ежедневните си задачи, вие ще прелитате от ангажимент на друг и няма да ви остава много свободно време за личните нужди. В момента сте в период на успешна реализация, затова сега трябва да покажете на какво сте способни пред другите и да си изградите една наистина добра репутация. В края на седмицата ви предстои емоционална среща, обвързана със семейни въпроси, които дълго време сте отлагали, но сега е моментът да представите своята  гледна точка пред останалите. 

Телец
До към средата на седмицата ще бъдете под постоянен стрес, който ще изисква от вас повече бързина и концентрация, ако искате да завършите своите задачи в срок се постарайте да не действате механично и да обмисляте всяка стъпка, защото в противен случай може да се оплетете в собствените си грешки. През тази седмица е добре да се пазите от човек в близкото ви обкръжение, който отдавна крои подли планове обвързани с голяма загуба. 

Близнаци
През тази седмицата ще кипите от енергия и емоциите ще завладеят напълно вашия свят. Благоприятен период за създаване на нови контакти и сполучливи срещи. Сега е моментът да се насладите на своите постижения и да синхронизирате действията си със своите партньори. Очаква ви една наистина успешна седмица, която ще ви донесе много положителни моменти и запомнящи се изживявания.

Рак
В началото на седмицата ще се чудите от къде по-точно да се захванете със своите работни задачи и как бързо да навлезете в натоварения работен ритъм, който досега са си изградили вашите колеги. В момента мислите ви са на съвсем различно място, но ако искате да не си създавате бъдещи проблеми е добре да вложите енергията си в изпълнение на своите задължения. В края на седмицата ви предстои романтичен уикенд, който ще ви накара да се почувствате желани и безкрайно влюбени.

Лъв
През тази седмица е нужно да бъдете по-търпеливи и да не пришпорвате нещата, ако искате да постигнете желаните резултати. Заредете се със спокойствие и положителни мисли, така ще успеете да се насладите на своите постижения и ще превърнете работния процес в едно наистина положително изживяване, както за вас, така и за хората, с които работите. Към средата на седмицата ви очаква една красива и сантиментална изненада, идваща от човек, който усещате много близък и който е неизменна част от живота ви.

Дева
През последните седмици намирахте най-различни оправдания да не направите това, което би ви донесло много позитиви и материални облаги, просто защото не се чувствахте напълно сигурни в това свое решение, но сега е настъпил моментът, в които ще трябва да решите бързо какво точно искате и от този ваш избор ще зависи не само щастието ви, но и това на най-близките ви хора. 

Везни
Работни ангажименти, срещи и нови проекти ще превземат вниманието ви изцяло през следващите няколко дни. До такава степен ще бъдете натоварени от задачи, че няма да успеете да обърнете нужното внимание на близките си хора, което ще ви стресира допълнително, но трябва да вложите цялата си енергия, особено в проекти, в които вярвате, че ще ви донесат големи печалби. След като преминат стресовите дни, ще навлезете в период на спокойствие и свобода на мисълта, в който ще имате възможност да се порадвате, както на своите постижения, така и на семейството.

Скорпион
Понеделник и вторник ще бъдете някак разконцентрирани и ще действате хаотично, без да влагате особена мисъл в изпълнението на задачите си. Към средата на седмицата нещата ще се стабилизират и отново ще усетите прилив на енергия, сега е моментът тази енергия да бъде вложена в полезни действия, които могат да ви донесат допълнителни приходи. В края на седмицата ви предстои сериозен разговор, който ще внесе допълнителна промяна в живота ви.

Стрелец
В началото на седмицата ви предстои конфликт с колегите, дължащ се на различия в начинаа, по който трябва да се изпълнят поставените ви задачи. Въпреки това ви предстои хубава седмица изпълнена с много настроение и срещи, която ще ви зареди положително и ще ви даде възможност да обърнете повече внимание на любимите си хора. 

Козирог
Спокойна и хармонична седмица, в която ще успеете да завършите своите задачи в срок. Към средата на седмицата ви предстои да навлезете в един по-интересен етап от своя живот, в който ще можете да се наслаждавате и да отделяте повече време за любимите си занимания.

Водолей
През последните няколко дни ви се струваше, че сте попаднали в черна дупка, в която не спирахте да гледате негативно на събитията и не успявахте да получите разбиране, дори и от най-близките си хора, но сега предстои едно преподреждане на картите, в което мечтите ви ще бъдат поставени на предна позиция, а желанието ви за действие, ще ви отвежда все по-напред и нагоре.

Риби
Кризисният период и за вас преминава и навлизате в нов етап, който ще ви накара да обръщате повече внимание на онези дребни неща, които в действителност носят радост на човека. До този момент чувствахте, че сте извадени от зоната си на комфорт, но сега ви се предоставя чудесна възможност да покажете на останалите колко в действителност сте добри в това, което правите и как с желание и мисъл, нещата могат да изглеждат наистина по различен и перфектен начин. Подходящи дни за романтични срещи и време, което да прекарате в компанията на своя партньор.