Шест начина да забогатеем, чрез силата на подсъзнанието 

  • Сподели:
Шест начина да забогатеем, чрез силата на подсъзнанието 

Честният и добър човек усилено вярва, че бързо може да натрупа богатство, чрез постоянен труд и много безсънни нощи, но истината е, че това всъщност е най-прекият път към старостта и болестите. Колкото повече човек натоварва своето физическо тяло и психика, толкова по-вероятно е да дойде момент, в който машината на живота някъде да прекъсне. За да можем да получим мечтаното бъдеще и да бъдем финансово задоволени не е нужно да правим милион безсмислени крачки, по-важното е да можем да направим правилните, тези които ще ни отведат на мястото, на което искаме без да се налага да се губим по пътя.

Няколко неща са нужни за да може човек да изгради стабилен материално уреден живот и те по-скоро са пряко свързани с подсъзнателната помощ, която може да получи стига да знае как да я поиска навреме. 

1. Прокарайте идеята за по-добър живот в своето съзнание
И като всяко друго нещо в живота и тук трябва да започнете от някъде, на първо място е важно да можете точно да закодирате тази цел в своето подсъзнание, след което ще усетите как то започва да се включва в целия процес, който един ден ще ви отведе до желаната мечта. 
Можете всеки ден да си повтаряте наум думите: ''Ще бъда по-добре материално осигурен, а за тази цел ще вложа целия си мисловен потенциал и енергия в това начинание!'' Важно е да убедите подсъзнанието си да следва плътно поставената от вас цел, след което да вложите и някаква идея, чрез която да извървите пътя към богатството.

2. Изключете всякакъв вид пораженски мисли и се съсредоточете единствено върху желанието ви да забогатеете
Колкото по-често човек си повтаря, че живота му е скапан, а бедността ще го преследва до края на дните му, толкова повече негативна енергия трупа в себе си и казва на своето подсъзнание да не полага никакви усилия към богатството, защото не му е писано да успее. Истината обаче се състои в това да можем правилно и ясно да диктуваме стъпките, които нашето подсъзнание, трябва да следва като те никога не трябва да бъдат обвързани с отрицателни мисли, които му подсказват да се откаже или че няма смисъл от нищо. Колкото по-силно повярваме в своята цел, толкова по-бързо ще се доближим към нея!

3. Повярвайте в своята вътрешна сила
Когато човек успее да закодира в подсъзнанието си мисли за успех, той по-лесно ще успее да намери начини, чрез които да постигне видими и добри резултати. Новите идеи са най-голямата крачка към забогатяването, но истината е, че те трябва да бъдат насочени към върха и да извират от вашето съзнание. Човек може да направи милиони от една идея, стига до този момент да няма друг, който да се е сетил за нея.

4. Повярвайте в успеха и той ще дойде при вас
Когато се лутаме безцелно в пространството и с всяка изминала минута променяме своите идеи, като насочваме мислите си първо към успеха, после към пораженията ние няма да можем да се доберем до поставената цел. Затова е важно, когато подсъзнателно сме утвърдили и поставили дадено желание да повярваме силно в неговата реализация, като спрем сами да си подливаме вода с фразите – ''Няма да се справя!''; ''Може би друг път ще опитам!'' и подобни ограничения, които напълно стопират развитието ни!

5. Вашите мисли, подсъзнателни стратегии и физически усилия трябва да работят винаги заедно в комбина 
Ако искате да получите видими резултати, трябва да следвате с действия предварително начертания план в главата ви, стъпка по стъпка как да достигнете до богатството, чрез помощта на нови идеи, мотивация и добра подготовка. 

6. Научете се да не се прекланяте пред трудностите, просто ги заобиколете
Създайте нови контакти, общувайте повече и дори по пътя ви да изникне някакво препятствие намерете начин да го заобиколете, вместо да губите време да се разубеждавате и стресирате от случващото се около вас. Колкото по-хладнокръвно подхождате към трудностите, толкова по-добре ще се справяте с тях, но и за тази цел трябва да сте убедили своето подсъзнание, че може да се справи с всяка пречка, която изникне по пътя към богатството.