Стрелец – борбен, чувствителен и откровен 

  • Сподели:
Стрелец – борбен, чувствителен и откровен 

23 ноември - 22 декември
Зодиакално качество - Подвижен
Стихия - Огън
Планета - Юпитер

Тази зодия носи един по-различен заряд от останалите, защото Стрелецът е чист, неопетнен, безгрижен, забавен  и по детски наивен. Този знак успява да приюти в своята душа безброй хора, които го подкрепят мотивират и вървят винаги до него. 

Стрелецът е един небесен знак, който ни кара да вярваме, че не всичко е изгубено и там, където днес има сълзи, утре задължително ще греят много усмивки. Тази зодия носи силата да промени света, особено нещата, които не харесва са способни да изкарат Стрелеца извън кожата му. Борбеният дух държи нащрек роденият под този огнен знак, винаги когато е мотивиран да покаже своите заложби, а неговата чувствителна и чиста душа е способна да трогне и най-хладнокръвния човек в света.

Деветият зодиакален знак притежава свръх сили, които успяват да го предпазят винаги, когато е нагазил по-надълбоко, отколкото е трябвало. Честен и открит, този свободен електрон, търсещ себе си, успява да завладее всяко сърце и да накара останалите хора, истински да го уважават и да го обичат. Неговата природа е свързана с желанието му да експериментира и да си доставя земни удоволствия, но никога за сметка на чуждото щастие, защото тази зодия е изключително принципна, вярна и никога не би си създала цел да съсипе живота на някого за своя собствена облага. 

Чистота и хармонията, които е изградил около себе си този знак са символ на щастието, което останалите така усилено се стремят да притежават. Това е една от зодиите, която е готова да понесе своята отговорност във всеки аспект от живота, защото Стрелецът е достоен човек, който не владее техники от рода на: ''скрий се, за да предпазиш, своята собствена кожа''. Той по-скоро е борец, стрелящ със своите стрели всеки, който е усетил за зъл демон, притежаващ мрачна и тъмна душа.

Този знак е готов да застане срещу огъня, особено когато са застрашени хората, на които държи, тогава Стрелецът не би се и замислил да поеме и техните куршуми за да ги защити. 

Този подвижен знак разполага със способността да разкрие пред останалите всичко онова, което не спира да го мъчи и да му се върти в главата, без значение дали, това би наранило чувствата на другите или би му навлякло неприятности, той просто не умее да спестява своите истини.

Честен и добър, готов да подаде ръка на всеки в нужда, като истински ангел хранител, той никога не спира да бди над своите най-скъпи същества и да ги закриля. Стрелецът е изграден от любов, която го мотивира да бъде открит с останалите и да я предава на тези, които се нуждаят от нея!