Таро звезден гадател – енергийна карта за 23.02.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател – енергийна карта за 23.02.2024 г.

Карта Таро: Магьосникът
Планета: Меркурий
Ключови думи: сътворение, синхроничност, проявление, божествено слово
Утвърждение: слушам и следвам вътрешния си глас
Значение: общо, любов, кариера, здраве
Времева линия: минало, настояще, бъдеще
Разположение на картата: обърнато

Магьосникът - значение
Магьосникът е носител номер 1 в тестето карти, носещ важна енергия за ново начало в живота. Неговата роля обаче е много повече от това, тъй като той носи знания за всички елементи и магията на самия живот и е този, който е предназначен да носи послания от боговете до обикновените смъртни. Истинското предизвикателство на тази карта и тези, представени с нейната изправена позиция, е да споделят своите знания и всичко, което носят в сърцето си с други хора в живота си. Картата говори за ограниченията на изговорената дума и пътищата, които трябва да бъдат изградени в нашата връзка с други хора, така че да може да се установи истински поток от емоции с доверие и вяра в по-голямата цел на всяка създадена връзка. Това е карта на по-високо знание. Такава, която се чувства по-скоро, отколкото се чете и е много мощна за всякакъв вид творение, което идва от нечии таланти и чисти идеали в живота. Свързвайки ни директно с нашия подсъзнателен свят и искрите, идващи от него, това може да показва съобщения, които ще дойдат в сънища и медитация. Носи вълнение от живота и вдъхновение да се движим, за да изпълним огромния потенциал, който смятаме, че носим.

Любов
Любовните истории, докоснати от Магьосника, винаги са големи и важни за духовния път. Тази карта поставя акцент върху доверието и въпросите на идеализма и може да посочи някои проблеми в комуникацията между двама партньори, за които те не са съвсем наясно. Отваряйки врати към по-високо знание и Божествена любов, то може да се появи, когато връзката се нуждае от намеса и спасение от по-висши сфери. Като цяло това е мощна карта, която трябва да имате, когато любовният ви живот се нуждае от поддръжка, защото дори и обърната тя посочва негативните аспекти на връзката, това е послание, изпратено направо от ''горе'', което ви връща към вярата, че всичко така или иначе служи за много по-висша цел.

Кариера
Магьосникът е изключително позитивен за всички артистични кариерни усилия и показва вдъхновението, което може да се използва за материална печалба. От друга страна, носи информация, поучения и разширява хоризонтите за всички, които участват в големи проекти. Нови неща могат да бъдат постигнати чрез творческа работа, докато невероятните идеи намират своя начин да се материализират и да бъдат включени в системи, които са остарели и блокирани за известно време. Той изтъква важността на цялата събрана информация, на документите и движението и показва, че някои неща трябва да се проверяват два пъти, особено когато твърде много хора участват в грандиозни и потенциално успешни начинания.

Здраве
В здравния прочит Магьосникът може да е малко труден и да говори за психосоматични проблеми или такива, които е трудно да се диагностицират или да се видят с обичайни методи. От друга страна, това ни дава възможност да намерим правилния лекар или лечител, да използваме алтернативни методи, за да помогнем на нашата физиология и да засилим потока от емоции, който в крайна сметка ще ни освободи от здравословни проблеми от всякакъв вид. Това е карта, която ни показва колко мощни всъщност можем да бъдем, за да преодоляваме препятствията си и да се справяме с проблемите, които са ни сервирани без страх, като в крайна сметка изтъква способността ни да се регенерираме, да призоваваме по-висши сили и да вдишваме брилянтната бяла светлина, която да излекува цялото ни духовно същество, така че физически да може да се възстановим.

Магьосникът обърнат
С обърнатия магьосник никога не знаем къде се намираме и думите ще бъдат изкривени, с недоразумения по пътя, които предпочитаме да избегнем. Показва колко трудно може да бъде да покажем истинската си същност, когато не сме сигурни в собствената си сила като може да посочи определени нечестности и проблеми на ума, които увреждат текущата ни ситуация. Нещата не са такива, каквито изглеждат и това, което си мислим, че знаем, не е непременно толкова вярно, колкото бихме искали да бъде. Положителната страна е, че обърнатата му позиция може да покаже, че нещата, които смятаме, че са лоши за нас, в крайна сметка ще ни освободят, токсините ще бъдат освободени и ще потекат в канала. Някои разочарования са необходими, за да може нашата перспектива да се излекува и да ни доведе до по-положителни възгледи в живота.

Времевата линия на Магьосника
Минало - появата на магьосника тук говори за неща, които може да са били неразбрани или мъгляви по някаква причина, или такива, които са ни посочили пътя на нашата истинска мисия в живота. Той служи като основа от нашия емоционален свят, говорейки за таланти, които са били използвани мъдро или такива, които не са били разкрити навреме, в зависимост от заобикалящите го карти и въпроса. Той съдържа идеала, посланията от света на висшите сфери, където духовете ни водят до този момент във времето, и придава силно значение и цел на ситуацията, която имаме днес, като следствие от нашите важни избори.

Виж още