Зодиите, притежаващи интуитивни способности

  • Сподели:
Зодиите, притежаващи интуитивни способности

Тези зодии носят нещо изключително необикновено със себе си, една могъща природна дарба, която е готова да им подскаже във всеки момент на къде ще се развият събитията. Може да се каже, че в тези знаци се крие и някаква божествена мистика, която ги докосва, чрез енергийните вибрации на Вселената и им помага да разшифроват бъдещето, както и да се предпазят от прииждащите бедствия.

Разберете кои са тези могъщи знаци, които разполагат с психологическата сила да надникнат в бъдещето, както и да усетят какво предстои да се случи в настоящето.

Скорпион
Скорпионът е знак, който носи силна енергия, обвита от потайност и мистичност, сякаш тази зодия е жител на един много по-развит свят, в който хората могат да четат мислите на другите и да избират събитията, които да преживяват. Изключително необикновен и магичен, този знак успява да усети опасностите, още преди да се е сблъскал с тях. Тук най-интересно е, че първата информация, която постъпва в съзнанието му почти винаги е свързана с някаква трудност, с която ще се сблъскат любимите му хора и тогава Скорпионът облича своята вълшебна перелина с идеята да предотврати случващото се.

Вторият сигнал, който постъпва към мозъка му, е за предстоящо негово страдание, като този сигнал идва под формата на едно силно неприятно усещане, като побиване на тръпки и изстудяване на крайниците. Третият начин, по който постъпват сигналите в съзнанието на Скорпиона, е, чрез силата на мисълта, където директно този мистериозен знак чува вътрешен глас, който ярко му обрисува бъдещето и най-вече това, от което трябва да се пази. 

Рак
При Раците интуицията е развита на едно съвсем различно ниво, в което този воден знак успява да почувства опасностите и да усети предстоящите беди. Силно интуитивен този знак успява дори да прочете част от мислите, особено на хората, които чувства най-близки. Ракът е един от знаците, който без проблем може да види как ще протече живота на хората в по-далечно бъдеще и отново благодарение на неговите свръх природни сили, които му помагат да надникне по-надълбоко в съзнанието и душите на другите.

Необикновен и силно интуитивен този знак успява да заобиколи опасностите и да продължи напред, разчитайки на силните енергийните вибрации, които без проблем успява да разчете. Понякога мислите на Рака биват толкова силни, че самият той успява да предизвика съдбата и да преобърне живота си из основи, отново благодарение на своите природни дарби, с които още по рождение този необикновен знак е надарен.

Виж още