Жената Риби – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Риби – любопитни черти от нейния характер

Рибите са дванадесетият и последен астрологичен знак, свързан със съзвездието Риби и обхващаш периода между 19 февруари – 20 март. Рибите са воден знак, управляван от планетата Нептун. Тази планета е символ на всичко духовно, на чистата енергия, въображението и мечтите.

Жените родени под този воден знак са сърдечни, срамежливи, верни, необикновени и някак, мистериозни. Тази жена има силна интуиция и е заредена с много положителна и чиста енергия. Всичко, което прави за другите хора винаги е безкористно и сърдечно, защото е надарена с дарбата да помага и да дава най-правилните съвети.

В любовта, тази жена е готова да се раздава, въпреки че често пъти го прави за хора, които не са готови да ѝ предложат същото внимание, подкрепа и любов, въпреки това тя не се отказва и дори обрисува в главата си образа, който е свързан с мечтата за идеален партньор, който се опитва да открие във всеки следващ мъж, станал част от нейния живот.

Тя никога не спира да търси своя приказен герой, с който да напише една наистина интересна и вълшебна приказка, в която краят задължително трябва да бъде щастлив. 

Жената Риби обича да мечтае и носи романтична душа, дори и пред останалите да изглежда някак затворена в собствения си свят, тази жена успява да затрупа с много грижа и любов най-близките си хора. 

Партньорът, който търси жената родена под знака на Рибите, трябва задължително да бъде силен, да се грижи за нея и с него тя да се чувства наистина сигурна, желана и обичана, а още по-добре и ако, той е здраво стъпил на земята, за да може от време на време да я приземява от облаците.

Като партньорка жената Риби е изключително всеотдайна, грижовна и вярна на връзката, в която се намира, никога не би обърнала гръб на човека до себе си, нито пък би направила нещо, с което да го нарани. 

Тази жена е изключително мила и добра, а думата прошка, никак не и е чужда, когато някой е сбъркал, тя е готова да го приеме обратно в душата си и да му прости прегрешението, защото знае, че пътят към духовното израстване е посеян с много вяра и всеобща прошка. 

Освен толкова специална и красива, тя е и изключително интелигентна и успешна. Когато има ясен план за това, което иска да постигне крачка по крачка, без да бърза, тя успява да постигне своите победи в работата и никога не спира да се развива и обогатява с допълнителни знания.

Умна, чувствена, енергична и секси, жената Риби, притежава огромна духовна сила, която я държи над замята. Често пъти в очите на другите, тя изглежда безкрайно срамежлива и наивна по детски, но това определено е една визуална измама, защото тази дама обича да събира информация за останалите, след което да си вади правилните изводи и профили за човека срещу нея и често пъти се вслушва, именно в съветите на своята безпогрешна интуиция.

Магнетична, женствена, спокойна жената родена под знака на Рибите е, като принцеса излязла от някоя вълшебна приказка, за да покаже на останалите хора, че животът не е само повърхността, която всички ние виждаме, а това което носим вътре на дълбоко в себе си в душата си, а именно любовта и чистите чувства към себе си и към останалите хора.

Вижте още: Жената Везни – любопитни черти от нейния характер

Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

Жената Рак – любопитни черти от нейния характер