Жената Водолей – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Водолей – любопитни черти от нейния характер

Водолеят е единадесетият знак в Астрологията обхващаш периода между 20 януари – 19 февруари. Планетите, които управляват този въздушен знак са Уран и Сатурн. 

Жената родена под този астрологичен знак е независима, красива, непредсказуема, свободолюбива, откровена и жена, която определено не се притеснява да сподели това, което мисли. Тя е харизматична и пленява мъжкия пол, именно чрез острия си език. Дори и на пръв поглед да изглежда свита и срамежлива, когато се налага, тя е готова да постави всеки на мястото му, чрез своя красноречив тон и силна интелигентност.

Тази жена е различна и някак вълшебна, носеща усещането, че всичко е възможно стига човек никога да не спира да мечтае и да подържа детското в себе си, дори и на средна възраст, тя продължава да излъчва детска невинност и вярва в чудесата. 

Жената Водолей е жена на място, която умело отстоява своите принципи и ако е изхвърлила някой от своя живот, тя никога няма да му позволи да се върне обратно, защото се е научила да взима своите важни уроци още от първия път, без да се налага да се мъчи с хора, които не заслужават нейното внимание, търпение и любов.

Тя е непредсказуема и рязко променя своите решения, но когато човек я познава достатъчно добре знае, че всичко това е с някаква цел, а нейната определено е щастието на близките и любими същества.

Като майка тази жена е изключително всеотдайна, грижовна, забавна, енергична, мила и добра, като партньор често пъти успява да остане неразбрана, но въпреки това тя знае как да обича и да показва чувствата си, пред любимия, но животът я е научил, че първо трябва да е напълно сигурна в човека до себе си, преди да се отпусне достатъчно и да му поднесе своята най-чиста и сърдечна любов. 

Жената Водолей е наистина вълшебна, чувствена, уникална и специална, а когато човек открие правилния подход към нея, печели един наистина стабилен и грижовен другар до себе си. 

Тази жена притежава безброй качества, като независимост, собствен стил, младежко излъчване, изтънченост, аристократичност, интелект и висока класа. Като истински бунтар, тя успява да се вслушва единствено в своите мисли и чувства, винаги действа така, както сърцето ѝ е прошепнало, че е правилно. 

Тази жена излъчва сексапил и красота, тя е нежна, стройна, ослепителна и най-важното жена с характер, който ѝ помага да не се прекланя, пред никого и за нищо на света. Нейната сила е неизмерима, особено когато обича истински, тя е готова да премести планини с голи ръце и да се жертва в името на тази любов. 

 
Вижте още: Жената Везни – любопитни черти от нейния характер

Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

Жената Рак – любопитни черти от нейния характер