Лечебните съвети на Ванга

  • Сподели:
Лечебните съвети на Ванга

От хилядолетия съществуват ясновидци, които успяват да надникнат в бъдещето и Ванга е една от тях.

Един феномен, който ни разкрива изключително много тайни, свързани с необикновени методи за лечение, тъй като за Ванга, дори в заобикалящата ни природа има живот.

Сляпата ясновидка напълно се е сливала с всичко, което е най-близко до земята, а от природата е черпела духовни сили и равновесие. Тази жена е успявала да преживее болката и страданията на хората, които са идвали за съвети при нея, имала е поглед в бъдещето, който всъщност е разкривал удивителни тайни, за които хората са се струпвали с часове пред нейната врата, тъй като съветите ѝ са били повече от безценни.  

Ще ви разкрием част от съветите, които Ванга е успяла да даде приживе и които са пряко свързани с природата и нашето здраве. 

Лечение чрез природни средства и билки

Висока  температура 
При дете, което вдига много висока температура, Ванга е дала съвет - да се свари кисело грозде и във водата от него да се изкъпе детето.

Екзема 
При обриви и екземи е препоръчала, да се наберат горски цветя, след което да се поставят в съд със вода и да поврат в него, а с водата да се измият частите от тялото, където има проблем.

Бъбреци 
При проблеми и болки в бъбреците, Ванга е дала съвет да се свари чай от тиквени семки и да се пие, докато болката не отшуми.

Черен дроб 
При проблеми с черния дроб, тя е дала рецепта, в която трябва да смесим бяло брашно с майчино мляко. 

Астма
При астма, дори и при малко дете, лечението е да изсушим листата от билката подбел, след което трябва да ги напоим с ракия и да ги поставим на гърдите.

Ванга ни съветва да не забравяме никога за допира до природата, защото той е особено ключов за нашето здраве и дух, затова е задължително лятно време да ходим боси, за да можем по-лесно да се свържем с нея, както и да не боледуваме през зимата. 

Предлагаме ви и: Няколко забележителни причини да пиеш сок от червено цвекло

Пиенето на чай може да удължи живота ни

Насаме със себе си - Лидия Ковачева

Стареенето е болест, която можем да избегнем, според Дейвид Синклер